2024. március 19., kedd

Higgyünk az ünnepek varázsában!

Ivan Siler, a polgármester munkáját segítő városi tisztségviselő is részt vett nemrégiben az Újvidéki Zimzoland elnevezésű esemény megnyitóján. A karácsonyi vásár december 28-áig tart a Szabadság téren, a Szívvel mindenkiért egyesület szervezésében és a Ninamedia vállalat együttműködésében valósul meg. Az ünnepi megnyitót a Vivak kórus és az újvidéki Banda drvena együttes tette emelkedettebbé. Ivan Siler úgy értékelt, hogy a vásár meghitt, téli hangulatot varázsol városunkba, a rendezvény a legszebb, európai karácsonyi vásárokkal vetekszik.

Ótos András felvétele

Ótos András felvétele

– Előttünk állnak az ünnepek, a szórakozás, az ajándékozás és a szeretteink körében eltöltött időszak. Kívánom, hogy mindenki élvezze az ünnepi hangulatot és mindazokat a tartalmakat, amelyeket ez magában hordoz. Higgyünk az ünnepek varázsában! Mindenekelőtt jó egészséget kívánok mindenkinek és azt, hogy az ünnepnapokat békében és boldogságban töltsék, szeretteik körében – adott hangot jókívánságainak az önkormányzati tag.

Az Újvidéki Zimzoland során a gazdag kulturális-művészi programok mellett harminc faházikóban a látogatóknak forralt bort kínálnak, különféle söröket és ételkülönlegességeket, emellett emléktárgyakat és újévi díszeket is vásárolhatunk itt.

Nyitókép: Ótos András felvétele