2024. április 24., szerda

Váltsa valóra a gyermekek karácsonyi kívánságait!

Játsszon újra a Magyar Szóval és legyen Öné a zentai Gross ABC könyv-, papír- és játékkereskedés ajándékutalványa

Az ünnepi időszakot is szeretnénk még varázslatosabbá tenni Önöknek, ezért a Magyar Szó Online csapata ismét megajándékozza kedves Olvasóit három darab 10.000 dinár értékű vásárlási utalvánnyal, ami a zentai Gross ABC könyv-, papír- és játékkereskedésben váltható be.

A Gross ABC könyv-, papír- és játékkereskedés Zenta város szívében, a városháza alatt helyezkedik el, ahol gazdag kínálattal és szívélyes, segítőkész fogadtatással várja kedves vásárlóit. Az ékszerdobozként jellemezhető kis boltban minden korosztály számára nagy választékban találhatóak különféle játékok, kreatív, logikai foglalkoztatók, magyar és szerb nyelvű könyvek, lapozók. Az üzlet kiemelkedő tevékenysége a tankönyvbeszerzés is, de papír, írószer és tanfelszerelés kínálatuk is kimagasló. Emellett az ünnepi hangulat varázsát idéző egyedi dísz- és ajándéktárgyak széleskörű felhozatala kacsingat a betérőkre.

Szerencsés nyerteseink 10.000 dinár értékben válogathatnak az üzlet kínálatából, s így az ünnepek közeledtével, akár a karácsonyfa alá szánt ajándékokat is biztosíthatja Önöknek a Magyar Szó Online csapatának nyereményjátéka. Zenta város a téli időszakban sem fedi el szépségeit, így az ajándékutalvány beváltására szánt napot megéri egy kis városnézéssel is emlékezetesebbé tenni. Miután körbejárták a városháza látványos épületét, a főtéri parkon végighaladva könnyedén kijuthatnak a Tisza-partra, ahol végigsétálhatnak a Révész-szobortól egészen a zentai csata emlékhelyéig, a téli hangulatot öltött Tisza kíséretében.

Ha szeretné, hogy az Öné legyen a zentai Gross ABC könyv-, papír- és játékkereskedés három ajándékutalványának egyike, nincs más dolga, mint e nyereményjáték Facebook-posztja alatt hozzászólásban megjelölni annak a személynek a Facebook-profilját, akit a legszívesebben meglepne a Zentán vásárolt ajándékkal.

A nyereményjáték ma, 2022. december 7-én 18 órától veszi kezdetét Facebook-oldalunkon és 2022. december 9-én, pénteken 18 órakor zárul, amikor is kihirdetjük három szerencsés nyertesünket!
Az ajándékutalvány 2023. április 30-ig használható fel. A Gross ABC aktuális kínálatáról és legfrissebb híreiről az alábbi oldalon tájékozódhatnak: https://www.facebook.com/grossabc

Nyereményjátékunk feltételeiről bővebben itt olvashatnak: http://bit.ly/2jNtula

Minden kedves Olvasónknak sok szerencsét kívánunk!