2024. április 16., kedd

Székházunkban járt a Mikulás

A legkisebbek örömére kedd délután a Magyar Szó székházába is megérkezett a piros ruhás, nagyszakállú. Munkatársaink csemetéi, összesen 39 gyerkőc várta izgatottan a Mikulást.

Nemcsak nassolnivalót, hanem játékokat is hozott a puttonyában a Mikulás, akit mézeskaláccsal és guráblival vártak. A süteményeket szintén munkatársaink készítették, és a Mikulás is a munkaközösség tagja. A csomagosztás előtt a gyerkőcök mikulás-hívogató dalocskákkal várták a nagyszakállút, Garbac Sarolta és Tóth Lívia kolléganőink irányításával.

Erdődi Edvina, a Magyar Szó Lapkiadó Kft. megbízott igazgatója (Fotó: Dávid Csilla felvétele)

Erdődi Edvina, a Magyar Szó Lapkiadó Kft. megbízott igazgatója (Fotó: Dávid Csilla felvétele)

A csillogó szemű picik jó hangosan énekeltek, hogy a Mikulás meghallja őket, és hogy egész biztosan odataláljon. Amikor megérkezett, a legbátrabbak egyedül is szavaltak neki.

Dávid Csilla felvétele

Dávid Csilla felvétele

– Tolnai Éva Ünnep című versét szavaltam el a Mikulásnak. Az iskolában tanultam ezt a verset még régebben, és vissza kellett emlékeznem rá. Nagyon vártam már a Mikulást, sok mindent hozott, még játékot is. Legjobban a Lego-kockáknak örülök – mondta Varga Viola.

Zavarkó Dorián az Esik a hó című verset szavalta el.

Dávid Csilla felvétele

Dávid Csilla felvétele

– Minden évben nagyon várom a Mikulást. Az idén is igyekeztem jó lenni, hogy sok ajándékot kapjak – mondta Dorián.

A Mikulás az idén először látogatott el a Magyar Szó székházába. Az ünnepséget munkaközösség-építő szándékkal szervezték meg.

Nyitókép: Dávid Csilla felvétele