2024. április 19., péntek

Véget ért a 2022 perces foci

A zentai sportcsarnokban 2022 percen keresztül gurult a labda és új gazdára talált a vándorserleg

Vasárnap este a zentai Sportcsarnokban véget ért a 2022 perces foci elnevezésű kispályás labdarúgó torna. Az esemény a Vajdasági Magyar Szövetség Ifjúsági Fóruma gondozásában valósult meg.

A tornára 32 csapat érkezett Vajdaság és Magyarország számos pontjáról. Az amatőr együttesek 2022 percen keresztül mérték össze erejüket.

A vasárnapi döntőt a Papa Pub Temerin és a Caffe Nađa játszották, ahol három nullás fölényes győzelmet aratott a Caffe Nađa csapata, és bezsebelte az első helyet. A harmadik helyet a zentai Trimpleks együttesének sikerült megszereznie. Az első három helyezett pénzjutalomban részesült, valamint érmekkel és kupákkal térhettek haza. A torna gólkirálya Illés Róbert lett, a legjobb kapus Teodor Perišić, a legjobb játékosnak pedig Paska Balázs bizonyult.

A díjakat Kiss Nándor a VMSZ Ifjúsági Fórumának elnöke adta át és gratulált a csapatoknak. Kiemelte, hogy az esemény nem jöhetett volna létre a támogatók és az önkéntesek nélkül, valamint köszönetét fejezte ki mindazoknak, akik valamilyen módon részt vettek a torna lebonyolításában.

Nyitókép: Az első három helyezett (Fotó: Gergely Árpád)