2024. április 25., csütörtök
NŐi SZUPERLIGA

Díszvendég és betyárok

A magyarkanizsai mérkőzés ünnepi hangulatban kezdődött el, a kezdőrúgást ugyanis vidékünk egyik legjobb sportolója, az Európa-bajnoki ezüstérmes gerelyhajító, Világos Adriana végezte el, akit a hazaiak egy kisebb ajándékkal is megleptek. A találkozó elejétől az esélyesebb belgrádiak irányították a játékot, akik a 16. percben büntetőből szerezték meg a vezetést, miután Vesić kapus szabálytalankodott a saját tizenhatosán belül. A 25. percben Trbojević szögletből a felső lécet találta el, majd négy perc múlva az egyik legjobb szerb csatár, Matejić Nina egy szép egyéni akció végén megduplázta a fővárosiak előnyét. Az első félidő hajrájában Trbojević visszahozta a reményt a Tisza-partiak számára, miután egy szép cselt követően a bal felső sarokba csavart. A folytatásban is a vendégek játszottak veszélyesebben, és a 62. percben egy remek kiugratás után Sremčević megszerezte a piros-fehérek harmadik találatát, amivel el is dőlt a három pont sorsa. A végig rendkívül sportszerű találkozón remek hangulatot teremtettek a TSC szurkolói, a Kék Betyárok, akik a lefújást követően a vereség ellenére is nagy ünneplésben részesítették a hazai csapatot.

Magyarkanizsa: TSC–C. zvezda 1:3 (1:2)

Magyarkanizsai pálya, 100 néző, vezette: Milovanović (Kragujevac). Góllövők: Trbojević a 42., illetve Krstić a 16., Matejić a 29., Sremčević a 62. percben.
TSC: Vesić A., Medić, Jovanovic, Magovčević (Kovács), Marjanović, Szilusi, Božović (Vesić M.), Krivokapić (Ivošević), Belovan, Trbojević, Andrić (Cservenák L.).
C. zvezda: Aleksić, Čavić N., Šćepanović, Malijar, Quezada, Krstić, Čavić M. (Milović), Matejić, Sremčević (Žarković), Jestrović (Aranđelović), Đorđević.