2023. február 9., csütörtök

80 kilogramm marihuánát foglaltak le Nišben – VIDEÓ

A niši rendőrök lefoglaltak 80 kilogramm marihuánát, és letartóztatták egy bűnözői csoport nyolc tagját kábítószer-kereskedelem miatt – írja a 021.rs hírportál.

A gyanú szerint ennek a bűnözői csoportnak a tagjai nagy mennyiségű marihuána csempészetével, értékesítésével, tárolásával és szállításával foglalkoztak.

A rendőrök először Nišben fogták el I. P.-t (29), miután az általa vezetett teherautóban 30 kilogramm kábítószert találtak. A gyanúsított 30 napos előzetes letartóztatásba került.

Az akció folytatásában a rendőrök elfogták A. R.-t (62), a csoport szervezőjét, Dž. I.-t (53), ők ketten preševóiak, valamint I. M.-t (33), M. A.-t (33), P. M.-t (33), S. J.-t (12) és D. Đ.-t (28), utóbbi öt gyanúsított niši.

 

Nišben az általuk használt lakásokban és egyéb helyiségekben tartott házkutatás során 50 kilogramm marihuánát foglaltak le. A gyanú szerint I. P., a teherautó sofőrje a csoporttagok utasítására kábítószert szállított Törökországba.

A gyanúsítottakat 48 órás őrizetbe vették, ezt követően bűnvádi feljelentéssel az illetékes ügyészség elé állítják őket.