2024. április 24., szerda

Naptár 2023

Az adorjáni Hurka- és Kolbászfesztiválon már megvásárolható

Ha év vége, ha karácsony, akkor Naptár. Hamarosan, november 26-án, az adorjáni Hurka- és Kolbászfesztiválon már megvásárolható lesz legújabb könyvnaptárunk, a Naptár, december elejétől pedig kérhetik a lapárusoktól, megrendelhetik szerkesztőségünkben.

Az idei könyvnaptár is, az előzőekhez hasonlón, számos izgalmas, jó írást tartalmaz. Munkatársaink riportokat hoztak a nagyvilágból, de szűkebb pátriánkból is, időszerű témákról készítettek cikkeket, elemzéseket, ellátogattak a múltba és megpróbáltak belenézni a jövőbe is. Íme néhány cím a tartalomból:

Kalaptartó Angela Merkel titkárnőjének

A juhásznak három lánya

Piros pipaccsal kezdődött

Meghódítottuk Törökországot

Vén kocsi is elviszi a show-t

Magammal hoztam az alohát

Pusztuló, árva templomaink

Menekülés Afganisztánból

Betolakodók, terjeszkedők, telepítettek...

Az elvarázsolt kastélyban

Délre visz a gőzös

Klímavírus.

Könyvnaptárunk nemcsak kiváló írásokban gazdag, hanem számos szórakozási lehetőséget is nyújt, kezdve a legkisebbektől, a Gyereksarok oldalaival, egészen a már nagyobbakhoz, felnőttekhez szóló komoly sakkfeladványokig. Olvasóink kérésére a hetipiacok és kirakodóvásárok jegyzékét is leközöltük.

Természetesen a keresztrejtvények, a viccek sem maradtak ki, Ízvilág rovatunkban pedig a magyar konyha legcsodálatosabb süteményeivel, azok elkészítésével ismerkedhetnek meg. Milyen nagy élmény a Naptár olvasása egy zserbószelet vagy egy somlói galuska mellett!

A könyvnaptár ára a múlt évhez képest változatlan, mindössze 500 dinár, de ez a kis befektetésük, kedves olvasóink, egy kis szerencsével többszörösen is megtérülhet, csupán egy szelvény kitöltésével értékes nyereményekhez juthatnak. Például 500 dinárból megoldhatják jövő évi nyaralásukat. Hogy, hogyan? Vásárolják meg a Naptár 2023 kiadványunkat és megtudják.

Kellemes olvasást, jó szórakozást és sok szerencsét kíván Önöknek a Magyar Szó szerkesztősége, a Naptár 2023 csapata.