2024. április 19., péntek

Töltsön el két felejthetetlen napot Adán!

Játsszon újra a Magyar Szóval és legyen Öné az adai Cottage Spa szauna- és vendégház ajándékutalványa

Az őszi hónapokat is szeretnénk emlékezetesebbé varázsolni, ezért a Magyar Szó Online csapata úgy döntött, ismét megajándékozza kedves Olvasóit egy egyedülálló kikapcsolódási lehetőséggel! Ez alkalommal egy két fő részére szóló ajándékutalványt sorsolunk ki az Ada községben található Cottage Spa szauna- és vendégházba, ahol szerencsés nyertesünk és kísérője két éjszakát tölthet el teljeskörű kikapcsolódással. Az egyedi stílusban kialakított szálláshelyen a felejthetetlen SPA élmény mindenki számára garantált, ugyanis az ajándékutalvány tartalmazza a reggelit, a korlátlan szaunahasználatot, a dézsafürdőhasználatot, egy ajándék szaunaszeánszot, valamint egy relax masszázst is.

A Cottage Spa szauna- és vendégház Vajdaság szívében, Adán helyezkedik el. A fiatalos, Farm house stílusban kialakított szálláshely minden egyes részlete szívvel-lélekkel lett megtervezve. Az így kialakított otthonos, kellemes hangulatú környezetben, magunk mögött hagyhatjuk a rohanó mindennapok forgatagát, s magunkra és egymásra figyelve kívül-belül feltöltődhetünk.

A Cottage Spa szauna- és vendégházban a teljes testi-lelki kikapcsolódásáról az egyedi hangulatú vendégszoba mellett egy 6 fős finn szauna, valamint egy szintén 6 személyes, fatüzelésű székelydézsa gondoskodik. A szaunázás élményét szaunaszeánsszal, különleges illóolajakkal, bőrradírokkal, mézes, kakaóvajas kencékkel varázsolhatják még feledhetetlenebbé. A Spa élmény fokozásaként a vendégek relax masszázsban is részesülhetnek, valamint reggeli kosár igénylésére is van lehetőség, ami reggelente az ajtó előtt várja az ébredőket, ezzel is egyedivé téve a hangulatot. A szobában tea, kávé és víz bekészítés is várja az odalátogatókat.

Az adai Cottage Spa szauna- és vendégház ajándékutalványa magába foglalja a szállást 2 fő részére, 2 éjszakára teljeskörű kikapcsolódással, SPA élménnyel, reggelivel, korlátlan szaunahasználattal, dézsafürdőhasználattal, ajándék szaunaszeánsszal és relax masszázzsal.

Ha szeretné, hogy az Öné legyen az adai Cottage Spa vendég-és szaunaház ajándékutalványa, nincs más dolga, mint e nyereményjáték Facebook-posztja alatt hozzászólásban megjelölni annak a személynek a Facebook-profilját, akivel nagyon szeretne eltölteni két emlékezetes napot Adán!

A nyereményjáték ma, 2022. november 19-én, szombaton 13 órától veszi kezdetét Facebook-oldalunkon és 2022. november 21-én, hétfőn 13 órakor zárul, amikor is kihirdetjük szerencsés nyertesünket!

Az ajándékutalvány 2023. április 30-ig használható fel. A szálláshely egyéb szolgáltatásairól és legfrissebb híreiről az alábbi oldalon tájékozódhatnak:

Nyereményjátékunk feltételeiről bővebben itt olvashatnak: http://bit.ly/2jNtula

Minden kedves Olvasónknak sok szerencsét kívánunk!