2024. április 25., csütörtök

Több sérült, egy halálos áldozat Újvidék utcáin

Hét személy megsérült, egy pedig életét vesztette azokban a közlekedési balesetekben, amely az elmúlt 24 óra alatt történtek Újvidéken. Ezek közül a legsúlyosabb halálos áldozatot is követelt. Hajnali fél háromkor az Újtelep lakótelepre riasztották a mentőket, ahol egy autó lesodródott az útról, és fának csapódott. A balesetben egy még nem azonosított fiatalember vesztette életét, útitársa, egy 15 éves lány pedig súlyos sérüléseket szenvedett. Őt a Gyermekkórházban ápolják.

A mentőszolgálat információi szerint összesen hat balesethez riasztották őket. A 021.rs hírportál tudósítása szerint először délután fél három tájban riasztották a mentőket, amikor a Hadži Ruvim utcában elgázoltak egy 37 éves gyalogost. Ezt követően este, valamennyivel hét óra után a Futaki út és a Szabadkai utca sarkán történt baleset, amelyben két autó egymásnak ütközött. Egy 61 éves férfi sérült meg, őt a Sürgősségi Központba szállították. Egy 19 éves lányt a Promenada bevásárló központnál ütöttek el tegnap este tíz óra után. A lányt is a sürgősségire szállították.

A mentőszolgálatot bevetésre riasztották a tűzoltók Péterváradra is, amikor hajnali fél kettőkor egy autó lecsúszott az útról. Két fiatal ült benne, de nem sérültek meg. Közlekedési baleset történt továbbá az Újvidék–Belgrád autópályán is, amikor egy autó letért az útról, és nekiütközött az útjelzőtáblának. A mentőszolgálat negyed hét körül ért a helyszínre, egy férfi súlyosan, két nő pedig könnyebb sérülést szenvedett.