2024. április 16., kedd

Gramofonlemezek mindenkinek

A gramofon- és merevlemezek, hangszalagok, képregények és könyvek hagyományos vásárát szombaton tartották meg meg a Kreatív negyedben lévő Fabrika helyiségeiben, ezúttal is hatalmas érdeklődés övezte. Mindenekelőtt idősödő, a lemezeket életük folyamán felhalmozott zenekedvelők hozták el kollekciójukat, az LP átlagos ára félezer dinár körül mozgott. Ritkább kiadványokért 1500–2000 dinárt is elkértek.

Az eseményt az év folyamán rendszeresen megrendezik, havonta egy alkalommal. A kiállítók száma korlátozott, standonként 500 dinárt kell fizetniük a részvételért. Szándékukat a berza.skcns@gmail.com e-mail-címre küldött üzenettel jelezhetik.

Legközelebb az Újvidéki Egyetemista Művelődési Központ szervezésében Antikvitások vásárára várják itt az érdeklődőket, november 24-én 9 és 17 óra között. A látogatóknak lehetőségük lesz megtekinteni festmény- és órakínálatot, monográfiákat, könyveket és egyéb, patinás tárgyakat. A látogatók számára ingyenes a belépés a rendezvényekre, a régiségvásáron is 500 dinárba kerül a standbérlés, a jovangvero@yahoo.com e-mail-címre küldött üzenettel jelezhetjük részvételi szándékunkat.

Nyitókép: Ótos András felvétele