2024. április 26., péntek

Hétfőn világbajnoki különkiadvány!

Aki szereti a focit, az ne szalassza el megvenni hétfői számunkat, mivel ezen a napon jelenik meg a labdarúgó-világbajnokságra szánt különkiadványunk, amelyben minden adatot megtudhatnak a katari helyszínekről és a csapatokról. A kiadvány leadásának pillanatában természetesen csak az előzetesen emlegetett összeállításokat hozhattuk, de minden csapattal kapcsolatban folyamatosan közöljük a legfrissebb híreket, melyeket a sportoldalainkon találhatnak meg.

A vb ideje alatt természetesen nyereményjátékok is lesznek. A főnyeremény egy színes tv, amelyet négy kupon kitöltésével, kivágásával és a Magyar Szó, Vojvode Mišića 1., 21000 Újvidék címre való elküldéssel nyerhetnek meg, feltüntetve zárójelben, hogy „Nyereményjáték, labdarúgó-világbajnokság”. Ezenkívül az online felületünkön is nyerhetnek, méghozzá értékes okosórákat és TSC-ajándékcsomagokat!

November 18-án, pénteken poszterrel kedveskedünk az olvasóknak, itt pedig napra, órára és helyszínre lebontva tudhatnak meg mindent a csoportok meccseiről, és a vb-vel párhuzamosan a saját adattárukat is elkészíthetik.
Ne feledje tehát, hétfőn különkiadvány, pénteken poszter!