2024. április 25., csütörtök
HOROSZKÓP

Novemberi előrejelzés

Nemcsak az ön születési jegyére utaló előrejelzést ajánlatos elolvasni, hanem azt is, ami az ön aljegyére vonatkozik (az aljegyet asztrológus számíthatja ki a születés pontos idejéből). Ha pontosabb és részletesebb előrejelzést szeretne, akkor azt a személyre szóló sorshoroszkópból kaphatja meg.

Holdfogyatkozás lesz a Bika jegyében, pedig még az egy héttel ezelőtti napfogyatkozást is sokan nem heverték ki. Ilyenkor nem jó döntéseket hozni, egyedül karmikus terheken jó dolgozni, most főleg a pénz, az élvezetek és a béke terén. Sajnos ilyen fényszögek mellett gyakori jelenség az elemi csapás. Emellett az arra hajlamosak elvesztik józan eszüket, s nagy károkat okozhatnak sok embernek.

Kos (március 21. – április 20.)

Ez a hónap sok nehézséget hoz önnek is. Az uralkodó bolygója, a Mars retrográd mozgásba indult, ami januárig tart. Azoknak az ügyeknek kedvez, amit a múltban nem fejezett be, amit most sok nehézség árán végbevihet. Szárnyalása kicsit le lesz pisszentve, sok félreértés, csalódás is lesz, de kitartással a hónap legvégén egy fontos, régi dologra nagy pontot tehet.

Bika (április 21. – május 20.)

Nincs könnyű helyzetben, nemcsak a holdfogyatkozás játszódik az ön jegyében, hanem az Uránusz is sok kihívó fényszöget alkot ebben a hónapban. Sajnos nincs egy életterület sem, ahol nem lesznek akadályok, kihívások, nehézségek. A hónap első fele és a legvége azonban örömöt, sikert is hoz, de csak türelemmel, kitartással, hittel, védelemmel. Ha nincs talizmánja, sürgősen szerezzen be.

Ikrek (május 21. – június 21.)

A hónap közepén és legvégén várhat javulást mind az egészség, mind a munka terén. Alkalmas időszakok ezek, hogy abbahagyjon valamilyen rossz szokást, s elindítson valami újat. Mindenesetre most a tradíció és a régi elképzelések hoznak sikert. Mivel a Mars az ön jegyében lett leblokkolva, nem lesz annyi ereje, s intézze a régi dolgait, fejezze be azt, amit kell. Problémák lesznek a baráti körben, életcéljai elhomályosodnak.

Rák (június 22. – július 22.)

A holdfogyatkozás önt nagyon meg tudja viselni, ennek legjobb ellenszere a lelki védelem. Álmatlan éjszakái vagy rossz álmai lesznek, akár asztrális támadásoknak is ki lesz téve. Barátai miatt aggódás és probléma várható, s az ön céljai sem jelenleg nem valósulnak meg. Óvakodjon a sötét, szűk helyektől, kórházaktól is, főleg ne sérüljön ilyen helyeken meg, s ha nem muszáj, semmilyen oltást ne vegyen most fel.

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.)

Az otthona, családja, karrierje és párkapcsolata is érintve van a holdfogyatkozással és az Uránusz rossz fényszögeivel, tehát e területeken nyugtalanság, stressz és küzdelem várja. Barátaitól inkább támadást várhat, esetleg a saját bajai mellett őket kell pátyolgatnia. Mégis, sose feledje, ön legyőzhetetlen, s a hónap közepén újratöltheti akkumulátorát, ekkor saját erejét párosíthatja a szerencse felvillanásával. Igyekezzen minden fontos dolgot a hónap derekán végezni.

Szűz (augusztus 24. – szeptember 23.)

Az utazás, az iratok, a rokonok, ezenkívül az egészség, külföld és törvény az, ahol cselekednie kell ebben a hónapban. Sok megoldanivalója lesz, s nemcsak szorgalomra, hanem sok türelemre és szerencsére is szükség lesz. A hónap közepe tája az az időszak, amikor sikerrel jár, s a hónap legvége is, főleg a régi problémákat zárhatja le ekkor. Ez a karrierre is vonatkozik, ám előtte legyen óvatos a csalások miatt, főleg huszadika körül.

Mérleg (szeptember 24. – október 23.)

A pénz, a lelki értékek, a törvény, a gyerekek, az iratok, utazások, esetleg a hobbi terén kell most aktívnak lennie. Itt fognak jelen pillanatban lényeges dolgok történni, nehézségeken, stresszeken, izgalmakon keresztül. A hónap végére sikeresen eléri célját. Óvakodjon a csalódásoktól, félreértésektől a törvénnyel kapcsolatban, de az is lehetséges, hogy bizonyos törvényt megkerülve éri el a célját. A végeredmény sikeres.

Skorpió (október 24. – november 22.)

Talán még fel sem ocsúdott a napfogyatkozástól, s az uralkodó bolygója, a Plútó fordulatától máris szemben találja magát a Bika-jegyben zajló holdfogyatkozással, s a bolygók tömegének kihívó fényszögével. Sokáig tűr, de amikor robban, ott mindenki ráfizet, beleértve önpusztító hajlamát, még ön is. Szálljon szembe saját sötét oldalával, félelmeivel, rossz szokásaival, meditáljon, építsen új életet az elpusztított dolgokból.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Szomszédai, rokonai, értelme és a rövidebb utazások hozzák el a sikert és előrelépést ebben a hónapban. Sok a titka, melyeket a hónap derekára sikeresen elrendez. Ez a legjobb időszak, hogy lelkében és tudatalattijában rendet teremtsen, karmikus terheket oldjon fel, hitét és lelki világát felpezsdítse. Egészségére és partnerkapcsolatára ügyeljen.

Bak (december 22. – január 20.)

Ön, az értékei, pénze, ingatlanja, tudata, tudatalattija, otthona, családja nyakig vannak a problémában. Már meg is szokta, néha kicsit enged a nyomás, most viszont ismét szorít. A stratégia, a türelem, a jól megfontolt lépések, szavak és tettek viszik előre, vagy épp megtartják, ahol van, meggátolva a hátrálást, a süllyedést. A hónap közepe sikert hoz barátok segítségével, iratokkal, utazásokkal, a legvégén pedig egy ügynek a végére jár, egészsége és munkája, mindennapjai javulnak.

Vízöntő (január 21. – február 19.)

Rájár a rúd önre is mostanában, remélem van valamilyen védelme, mert máskülönben nem irigylem. A sorsbolygó, a Szaturnusz az ön jegyében van, két tűz között, a Skorpióban lévő bolygótömeg és a Bikában lejátszódó holdfogyatkozás között, az Uránusz közvetlen közelében. Feszültség, stressz, komoly gátlások sok életterületen, főleg a család, a biztonság, az otthon, az életszínvonal, a megbecsülés és egészség területén. Javulást a hónap közepén várhat barátok, gyerekek és szórakozás által.

Halak (február 20. – március 20.)

Ön éli a saját világát, s az önt körülvevő zűrzavar és káosz nem sok vizet zavar a személyes világában. Pozitív eseményekre számíthat barátai által, hite, külföld és jogi dolgok által. Otthonában is a hónap dereka pozitív változásokat hoz, akár kicserél, megjavít valamit, akár bizonyos színt visz bele, de zenével is megváltoztatja a rezgéseket pozitív irányba.