2024. március 29., péntek

Egyszerre két gyalogost ütött el egy autó Újvidéken

Szombaton négy baleset történt a városban és környékén

Öt személy szenvedett sérüléseket azokban a közlekedési balesetekben, amelyek szombaton történtek Újvidéken és környékén – írja a 021.rs.

A mentősök először egy ötvenéves férfit szállítottak a Sürgősségi Központ sebészetére, miután délután fél kettő előtt megsérült az Európa sugárút egyik körforgalmánál történt balesetben – mondta a hírportálnak Zoran Krulj, a sürgősségi osztály szóvivője. Hozzátette: egy órával az esetet követően a mentősök egy ötvenéves asszonyt is beszállítottak, aki a Futog és Begecs között történt szerencsétlenségben sérült meg.

Este fél hét körül két baleset is történt a tartományi székvárosban: a Temerini és a Dositelj utca kereszteződésénék két autó ütközött. A balesetben egy 53 éves nő sérült meg.

Pár percere rá az Uspenska templomnál egy autó két gyalogost is elütött egyszerre. Egyikőjük többszörös sérülést szenvedett: a hatvan éves férfit a Sürgősségi Központ újraélesztési osztályára szállították a mentősök, érkezéskor eszméleténél volt. A balesetben pórul járt 54 éves asszonyt viszont a sebészeti osztályon látták el – mondta a sajtószóvivő.