2024. április 25., csütörtök

Töltődjön fel Ön is a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdőben!

Játsszon újra a Magyar Szóval és az Önhöz közel álló legkedvesebb személlyel töltsenek el egy felejthetetlen napot a gyógyfürdőben

A Magyar Szó Online csapata újabb kikapcsolódási lehetőséggel ajándékozza meg kedves Olvasóit!

Ez alkalommal öt darab páros belépőjegyet sorsolunk ki a népszerű dél-magyarországi fürdőközpontba, ahol a teljes kikapcsolódás mindenkinek garantált.

A Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdőben, a téli időszakban 14 fedett medence, 2 szabadtéri medence, beltéri csúszdák, gyermekfürdő, szaunavilág, Kneipp-medence, jégkásakút, valamint számos egyéb szolgáltatás és vendéglátóipari létesítmény teszi felejthetetlenné a fürdőzést! Míg a mórahalmi gyógyvíz számos egészségügyi problémára gyakorol jótékony hatást, addig a szaunavilág vendégei megtapasztalhatják a teljes testi-lelki felfrissülés élményét.

Ha szeretné, hogy az Öné legyen az öt darab páros belépőjegy egyike, nincs más dolga, mint e nyereményjáték Facebook-posztja alatt hozzászólásban megjelölni annak a személynek a Facebook-profilját, akivel a legszívesebben ellátogatna Mórahalomra!

A nyereményjáték 2022. november 7-én, hétfőn 10 órakor zárul, amikor is kihirdetjük az öt szerencsés nyertest.

A belépőjegyek legkésőbb 2023. július 31-éig használhatóak fel.

A nyitvatartásról és a létesítmény legfrissebb híreiről az alábbi oldalon tájékozódhatnak: www.erzsebetfurdo.morahalom.hu

Nyereményjátékunk feltételeiről bővebben itt olvashatnak: http://bit.ly/2jNtula

Minden kedves Olvasónknak sok szerencsét kívánunk!