2024. április 25., csütörtök

Aszfaltozás az Újtelepen

Hamarosan megnyílik a Temerin utca

Miután a munkások szerda délelőtt felállították az ideiglenesen leszerelt, útjelző táblákat a Mihajlo Pupin sugárút mentén, ezt az útszakaszt most ismét a megszokott módon vehetik igénybe az autósok.

Az aszfaltozási munkálatok centruma tegnap áttevődött az Újtelepre, a Jovan Dučić sugárútra vitték a gépeket. A forgalom előtt teljesen lezárták a Miloš kenéz sugárút és a Bata Brkić utca közötti szakaszt. A két sugárút útkereszteződésénél egyelőre nem változik a forgalmi rend.

A Telepen folyamatban van a Cirill és Metód utca rekonstrukciója, a Sárhegyi és a Goran Kovačić utcák közötti szakaszon, a terv szerint a munkálatoknak itt tegnap kellett befejeződniük. Szombattól folytatódik a Futaki út aszfaltozása, a Verseci utca és az Európa sugárút közötti szakaszon.

Ezen az útszakaszon a munkások már feltörték a régi aszfaltréteget, elhordták azt, kezdődhet az aszfaltfelkenés. A terv szerint az elkövetkező 7 napban befejezik a munkát, aztán átviszik a gépeket az útvonal másik felére, és ott fognak dolgozni. Miután mindkét forgalmi irányban megtörténik az újraaszfaltozás, a Futaki út és a Verseci utca kereszteződését rekonstruálják majd.

A városi Nagyberuházási és Telekrendezési Igzagtóságból felkérik az autósokat, hogy tartsák tiszteletben az új forgalmi rendet irányító jelzéseket, lehetőség szerint kerüljék el a munkálatokat, és hogy legyenek türelemmel!