2024. április 25., csütörtök

Fontos pontot szerzett a TSC

A Szerb Szuperliga 16. fordulójában a TSC csapata 1:1-es (1-0) döntetlent harcolt ki a belgrádi Čukarički együttesével szemben.

A mérkőzés a harmadik hely megszerzése szempontjából fontos volt és a játék képe is ennek megfelelően alakult. A hazai pálya előnyét kihasználva a TSC játékosai már a mérkőzés kezdetén mezőnyfölényt alakítottak ki és helyzetet helyzetre halmoztak.

A mérkőzés első találata a 25. percben született, amikor Luka Ilić bal oldali szögletét követően Petar Ratkov fejelte a labdát a hálóba. A gólt követően sem csökkent a mérkőzés irama és az első félidő végén meg is duplázhatta volna előnyét a hazai csapat, azonban védeni tudott a vendégek kapusa.

A második játékrészben az 50. percben szintén egy szögletet követően született gól, de ezúttal a vendégek javára, ugyanis Uroš Drezgić ugrott a legmagasabbra és továbbította fejjel a labdát a kapuba.

A TSC tizenhat mérkőzésen 33 pontot gyűjtött össze, ami kiváló teljesítménynek számít. A következő fordulóban Žarko Lazetić együttese az ivanjicai Javor Matis csapatánál vendégszerepel.