2024. március 29., péntek

Mindent a labdarúgó-világbajnokságról!

Közeleg a Katarban megtartandó labdarúgó-világbajnokság, természetesen lapunk is lázasan készül a világ második legnagyobb sporteseményére. A vb november 20-án rajtol a Katar–Ecuador mérkőzéssel, de az olvasók addigra mindent tudhatnak az eseményről, amennyiben megveszik a bajnokság kapcsán készülő kiadványunkat. Tizenkét oldalas különmellékletünket keresse november 14-én, hétfőn a lapban, amiben mindent megtudhatnak a csoportokról és a helyszínekről, s érdekes statisztikákat is olvashatnak majd a teljesen színes mellékletben.

November 18-án, pénteken poszterrel kedveskedünk az olvasóknak, itt pedig napra, órára és helyszínre lebontva tudhatnak meg mindent a csoportok meccseiről, és a vb-vel párhuzamosan a saját adattárukat is elkészíthetik.

A vb ideje alatt természetesen nyereményjátékok is lesznek. A főnyeremény egy színes tv, amelyet négy kupon kitöltésével, kivágásával és a Magyar Szó, Vojvode Mišića 1., 21000 Újvidék címre való elküldéssel nyerhetnek meg, feltüntetve zárójelben, hogy „Nyereményjáték, labdarúgó-világbajnokság”. Ezenkívül az online felületünkön is nyerhetnek, méghozzá értékes okosórákat és TSC-ajándékcsomagokat!
Kövessék a Magyar Szót, érdeklődjenek a világbajnokságról!