2024. április 23., kedd
HOROSZKÓP

Októberi előrejelzés

Nemcsak az ön születési jegyére utaló előrejelzést ajánlatos elolvasni, hanem azt is, ami az ön aljegyére vonatkozik (az aljegyet asztrológus számíthatja ki a születés pontos idejéből). Ha pontosabb és részletesebb előrejelzést szeretne, akkor azt a személyre szóló sorshoroszkópból kaphatja meg.

A Merkúr rögtön a hónap elején fordulatot vesz, s normalizálódnak a közlekedésben és az iratokkal, szavakkal eddig fennálló problémák. A Jupiter is visszatér a Halak jegyébe a hónap végén, és sokkal több empátia meg törődés lesz az emberekben. Sajnos a Szaturnusz és az Uránusz további összetűzéseket, esztelen, romboló döntéseket hoz olyan szinteken, melyek sokunkra nagyon kedvezőtlenül hatnak ki.

Kos (március 21. – április 20.)

Élvezze ki a hónap túlnyomó részét, amikor még a Jupiter az ön jegyében van, mert most minden könnyebben megy, a szerencse az ön pártját fogta. Ebben a hónapban minden és mindenki az ön oldalán áll, sok a segítője, a pártfogója, lelki támaszra is talál. A baráti kapcsolatok sántikálnak, elhidegülés vagy szomorúság látszódik e téren.

Bika (április 21. – május 20.)

A pályafutása továbbra is blokkolva van, jelenleg ismét egy váratlan harc közepén találja magát. Ki akar törni a korlátok közül, s ez szép módon nem esedékes. A végkimenetel még nem látszódik, csak a harc, a stressz. Ugyanez a helyzet a pénzzel is. Barátai és lelki ereje, hite tud segíteni. Fontos szerepet játszik a párkapcsolat is, de most hadd irányítson a párja.

Ikrek (május 21. – június 21.)

A hónap kezdetén tisztázódnak a dolgok, ezután sikeresen halad. A gyerekek örömöt szereznek, a kikapcsolódások jót hoznak, egészsége is javul. A mindennapi szokások meghozzák az eredményt, ezért nem mindegy, mit tesz nap mint nap. A baráti kapcsolatok még ebben a hónapban virágzanak, azután pedig a munkán lesz a hangsúly.

Rák (június 22. – július 22.)

A család és a fiatalok, gyerekek, unokák vannak a fókuszban. Kinek a dolga idegeskedni rajtuk s az ő problémájukon, ha nem egy rákszülöttnek? Sok lesz a kihívás, a küzdelem, de sikerrel járnak, s ön is bőven kiveszi a dolgát ez ügyben. Túlterhelt lesz, ezért az ünnepségek, a baráti találkozások nem hiányoznak, ám mégis, kéretlenül is megjelennek, fokozva a stressz állapotát. Időhiányban szenved.

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.)

Pénzügyei végre jó fordulatot vesznek. Iratait is rendezni tudja, s az utazás sem probléma. Végre letisztázhatja dolgait, sikeres megbeszélésekre számíthat. Családi ügyei is javulnak, habár feszültség még lesz. Külföld még egy darabig sikereket hoz. A feletteseivel vagy a hivatása terén a konfliktus eléri a tetőfokot, robbanékony helyzetek lesznek, jó tanács pillanatnyilag sajnos nincs, az se jó, ha tűr, az se, ha kiakad.

Szűz (augusztus 24. – szeptember 23.)

A Merkúr az ön jegyében teszi meg a fordulatot, ráadásul az ön uralkodó bolygója, s végre olyan ötletei támadnak, s olyan döntéseket hoz, melyek hosszú távon is jót hoznak. Beindul a javulás a pénzzel kapcsolatban, pozitív eseményeket várhat testvérekkel, rokonokkal kapcsolatban, egy jó könyv nyomot hagy önön. A munka, a karrier még mindig idegesítő, inkább más dolgokra fókuszáljon. Írjon, olvasson, tanuljon, kommunikáljon, utazzon, és teremtsen kapcsolatokat.

Mérleg (szeptember 24. – október 23.)

Jelentős időszak ez önnek, habár őrizkednie kell a túlzásoktól. A hónap második felében a pénzbeosztás lesz aktuális, ugyanis új tervek, új szokások vannak alakulóban. Az egészség terén minden rendben lesz, s a munka terén is jól alakul a helyzet. Új szokásokat alakíthat ki a mindennapokban, ezek is jót hoznak. Külföld, a gyerekek és a szórakozás most terhekkel teliek.

Skorpió (október 24. – november 22.)

Tisztázza a helyzetet a barátokkal, s lelki téren töltődjön fel. Szóba jöhet meditáció, ima, mágia, bármilyen technika a tudatalatti feltárására. Egyéb titkok leleplezése is jót hoz. A hónap második felében tele lesz energiával, önbizalommal, s induljon el a vágyott célok felé. Legyen most példaképe az embereknek.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Fordulat lesz a munkával kapcsolatban, minden kedvező irányba indul be. Vágyai teljesülnek, baráti köre támogatja. Lelki élete jelentős lesz, s lesz valaki, aki titokban segíti, támogatja önt. A szórakozás, a gyerekek és a család segítik önt, boldog lesz miattuk. A pénzzel, az utazással és a szomszédokkal meggyűlik a baja.

Bak (december 22. – január 20.)

Sajnos a Szaturnusz fordulata csak megerősíti a kihívó fényszöget az Uránusszal, s ez további stresszt okoz, az új és a régi összetűzését aktiválja, a tradíció és a modern dolgok konfliktusát hozza előtérbe. A múlt, az elavult helyzetek összetűzésbe kerülnek az extrém és lázadó ötletekkel, emberekkel, s ez sajnos másokra is kihat. Az ön feladata az volna, hogy felhagyjon a szigorral, a lejárt lemezekkel.

Vízöntő (január 21. – február 19.)

Önnél az Uránusz, az ön uralkodó bolygója ismét nagy összetűzésbe kerül a Szaturnusszal. Próbáljon kicsit visszafogottabb lenni, bizonyos hagyományokat tisztelni, ne lázadjon, fékezze indulatát, kerülje az extrém kibontakozásokat, inkább az emberszeretete, a szabadság, az egyenjogúság mellett álljon ki.

Halak (február 20. – március 20.)

A hónap végére a Jupiter visszatér az ön jegyébe, addig is élvezze a pénzszerzés könnyedségét, fejlessze tovább tehetségét. Rosszul fog aludni, s hite sem lesz a régi, lesznek kétségei. Baráti kapcsolatai még mindig kilátástalanok, s egyes vágyait mostanában még nem éri el. Egy váratlan hír rosszul érinti.