2024. április 19., péntek
EGY EZOTÉRIKUS TANÁCSADÓ NAPLÓJÁBÓL

Angyalok léteznek!

A rovatban részleteket találhatnak azokból a beszélgetésekből, amelyeket az eltelt 30 évben jegyeztem fel. Minden történet valódi, csak a neveket változtattam meg, a klienseim iránti diszkréció miatt. Bizonyára mindenki talál valami hasznosat a maga számára.
– Kedves hölgyem, arról van szó, hogy én igen vallásos vagyok, s nem vagyok biztos abban, hogy az egyház, vagyis a plébános mit szólna az energetizált tükörhöz, a talizmánokhoz, a rítusokhoz, ezért nem jelentkeztem eddig. Tudna-e csakis angyalok általi segítséget nyújtani nekem? Az angyalokban hiszek, angyalok léteznek, s ez az egyháznak is kedves. Ezért a plébános úr sem róna meg. Tehát ez elég segítség lenne?
– Nagyon sok angyali segítség van. Léteznek angyali pecsétek. Külön a négy égtáj arkangyalának vannak különleges pecsétjei, melyben benne vannak az arkangyalok nevei, Mihály, Gábriel, Rafael vagy Úriel. Rajtuk kívül vannak más magas szinteken lévő angyalok, de egyszerű, segítséget nyújtó angyal is létezik. Az angyalok és arkangyalok olyan energetikai lények, melyek energiájukkal magasan felülmúlják az emberi képzelet határait. Angyalok különböző létsíkokon léteznek. Több szintjük, fokozatuk, erősségük van. Piramisként épül fel a rendszerük, lejjebb helyezkednek el a legtöbben, erejük az arkangyalokhoz mérten a legkisebb, de még ez is igen hatalmas. S ahogy a piramis szűkül, egyre kevesebb és egyre erősebb energetikával rendelkeznek. A csúcson pedig az arkangyal helyezkedik el, ő a legerősebb energiával rendelkező. Amikor szólítjuk az angyalokat, mindig a mi szintünknek legmegfelelőbb angyali családtag veszi fel az üzenetet. Általában a piramis alsó részén elhelyezkedők szólíthatók meg általunk. Ők döntik el, hogy mekkora probléma miatt szólítottuk őket. Ha tud egyedül, akkor segít, ha nem, akkor továbbítja a felsőbb szintekre kérésünket. Minél többet gyakorolunk és használjuk az angyalokkal való kapcsolatot, annál följebb mehet kérésünk, annál magasabb szinttel tudunk kapcsolatot teremteni és segítséget kérni. A saját szintünkön azt a választ fogjuk kapni, ami a mi rezgésünkön a legmegfelelőbb. Amit mi be tudunk engedni. Az angyalokkal, az arkangyalokkal való kapcsolatfelvétel mindig hittel, erővel, alázattal és kellő figyelemmel történjen. Az angyalok olyan fénylények, melyek összekötik a különböző dimenziókat, s így kaphatunk útmutatást, segítséget is.
– Hallottam az atlantiszi angyalokról is...
– Igen, ahhoz, hogy azokat hívjuk, beavatás kell. Minden angyalnak megvan a maga területe, hogy mire tud hatni. Megszólítjuk bizonyos módon, s elkészítjük a pecsétjét. A pecsét egy jel, minden angyalé másképpen néz ki, s más színű. Én meghívom ön helyett, ön elkapja a pecsétet, s addig őrzi, amíg a kívánsága nem teljesül.
– Vannak-e imák az angyalokhoz?
– Természetesen. Mind az őrangyalunkhoz, mind az arkangyalokhoz is.
– Pontosan mit jelent az, hogy őrangyal?
– Ez egy olyan angyal, aki születésünktől kezdve halálunkig mellettünk van. Segít, amikor kérjük, ám egyedül nem avatkozhat be életünkbe. Mindenkinek megvan a születési dátumával kapcsolatos őrangyala is, amely egy meghatározott területre hat, tehát a születési dátumunktól függően. Őket főleg születésnapunkon kell hívni, vagy az után 73 nappal, vagy előtte 73 nappal. Meg tudom adni a nevét az ön őrangyalának, s a területre, amelyre kihat. Külön ima is van az ő részükre, ezzel segítik életünket s életfeladatunkat. Tehát mondja el, mi az ön problémája, min szeretne változtatni, mit szeretne eldobni, milyen gondtól megszabadulni, s mit szeretne bevonzani? Én pedig az ön részére csakis az angyali segítségeket fogom kiválasztani, minden formában. Ha szeretne többet tudni, tanulni az angyalokról, az is lehetséges.