2024. március 29., péntek
NŐI FUTSAL

Potyogtak a gólok Magyarkanizsán

Magyarkanizsa: Szerbia–Magyarország 6:5 (2:3)

A gyógyfürdő sportcsarnoka, 50 néző, vezették: Graovac, Mihajlović (Szerbia). Góllövők: Janković a 9., a 20., a 38., Vuković a 22., Batinić a 27., Čolić a 32., illetve Fábián a 14., a 15., a 34., Fülöp a 2., Üveges a 40. percben.

Szerbia: Sipetić, Čolić, Janković, Babić, Batinić, Dimitrijević, Andrić, Maksimović, Vuković, Trbojević, Knežević, Jevtić, Drobnjak, Popović, Marjanović.

Magyarország: Torma, Fülöp, Szalkai, Fábián, Folk, Tóth, Krascsenics, Üveges, Nagy, Kota, Horváth, Hargas, Varga, Koch, Gajzágó.

A csehországi Eb-selejtezőkre készülő magyar női futsalválogatott pénteken Magyarkanizsán vendégszerepelt, ahol a piros mezesek ellenfele a több TSC-játékost is a soraiban tudó szerb válogatott volt. A gyógyfürdő sportcsarnokában megrendezett találkozót a vendégek kezdték jobban, akik már az első támadásukból gólt értek el, majd a tetszetősen kombináló magyar lányok a 15. percben már két góllal is vezettek, a szívósan küzdő hazaiak azonban pár másodperccel az első félidő vége előtt szépíteni tudtak. A második játékrész elején Vuković, a szerbek csapatkapitánya éles szögből egyenlíteni tudott, ezután őrült rohanás kezdődött a pályán, amiből végül a szerb lányok kerültek ki győztesen, akik a végén 6:5-ös sikert ünnepelhettek. A szerb női futsalválogatott már korábban elbukta az Eb-selejtezőket, a magyar csapat viszont október második felében még kijuthat az Európa-bajnokságra, a csehországi selejtező tornán Frank Tamás tanítványainak Csehországot, Szlovákiát és Boszniát kellene megelőzniük.