2024. április 25., csütörtök

Forgalomkorlátozás a Temerin utcában

Őszi karbantartási munkálatok nehezítik meg a közlekedést városszerte

Szeptember elejétől napjainkig a rendszeres útkarbantartás keretében számos útszakaszt felújítottak a város területén, 6,4 kilométeres hosszúságban. Idáig a Bajcsy-Zsilinszky, az Apatini, a Miroslav Micko Prodanović utcákban (a Josif Pančić utcától a Kliszai útig terjedő szakaszon), az Ilarion Ruvarac utcában az első szakaszt (a Futaki utcától az Érdujhelyi Menyhért utcáig), az Érdujhelyi Menyhért utcában, a Janko Čmelik utcában (a Branko Bajić és a Hadži Ruvim utcák közti szakaszon), a Hajduk Veljko utcában (az Újvidéki Vásártól az I. Péter király sugárútig), a Cirill és Metod utcában az első szakaszt (a körforgalomtól a József Attila utcáig), a Belgrádi rakparton (a vasúti hídtól a Bajcsy-Zsilinszky utcáig) és a Futaki úton is az első szakaszt (a Miloš fejedelem sugárúttól a Bata Brkić utcáig) fejezték be. Utakat javítottak Kamenicán is, a Dr. Katherine MacPhail utcában (az Ürögi út és az autóbusz-forduló közti szakaszon), valamint az Artiljevski és a Grigovac utakon is.

A Temerin utcában is forgalomkorlátozás van érvényben, a Dositej Obradović és a Kiszácsi utca közötti szakasz érintett (Fotó: Szeli Balázs felvétele)

A Temerin utcában is forgalomkorlátozás van érvényben, a Dositej Obradović és a Kiszácsi utca közötti szakasz érintett (Fotó: Szeli Balázs felvétele)

Újvidéken a Futaki út és a Slobodan Jovanović sugárút közti úttest felújítási munkálatait várhatóan péntekig befejezik, majd és ezt követően ezen, szombaton a jobb oldali sávokban kezdik meg a munkát (az Ilarion Ruvarac és a Verseci utcák közti szakaszon). A tervek szerint ma a Vajdasági utcában zajló munkálatok is befejeződnek, azaz az első munkaszakasz, holnap ugyanis az útkarbantartási munkálatok második szakaszát is megkezdik ebben az utcában, a Vera Pavlović és a Puskin utcák közti részen. Teljes forgalomkorlátozást vezetnek be.

(Fotó: Szeli Balázs felvétele)

(Fotó: Szeli Balázs felvétele)

Befejező szakaszához értek az úttest aszfaltjának javítási munkálatai a Cirill és Metod utcában, mégpedig a Vatroslav Jagić és a Fejős Klára utcák közötti részen. Ennek a telepi utcának a fennmaradt részét (a Sárhegyi és a Goran Kovačić utcák közti szakaszon) a Szenteleky Kornél utcában zajló munkálatok befejezését követően újítják majd fel. A nevezett utcában ma kezdődik az útkaparás, viszont egyelőre még nem zárják le az utat a forgalom előtt, erre majd csak holnap, vagy pénteken kerül sor.