2024. április 16., kedd

A gyermekgyilkos verseci férfit egy hete ítélték el családon belüli erőszakért

Szeptember 27-én feltételesen elítélték azt a verseci férfit, aki kedden megfojtotta kétéves lányát, majd magával is végzett. A Nova értesülése szerint Marko Budimirović felett családi erőszak miatt folytattak eljárást. Az első és egyetlen ellene tett feljelentés a rendőrségen 2022. április 30-án történt, amit a 35 éves férfi ellen felesége tett meg, írja a 021.rs. A bő egy héttel ezelőtt kimondott ítélet szerint egy éves börtönbüntestés várta volna, melyet azonban nem kellett volna letöltenie, amennyiben három évig nem ismétli meg tettét.

Az ügyészségen elmondták, hogy 2022. április 30-án, a férfi felesége, Suzana B. bejelentése alapján ítélték el M.B.-t, akire közeledési, találkozási és kommunikációs tilalmat szabtak ki, valamint a lakóhelye szerinti ház megközelítésétől is eltiltották a büntetőeljárás jogerős befejezéséig a hivatalos közlemény alapján.

A kétéves kislány és a férfi élettelen testét az anya és feleség, Suzana találta meg, aki nem hivatalos információk szerint válófélben volt férjétől.

A tragikus esetről szóló hírt ITT olvashatja.