2024. április 24., szerda

BabaExpo Zentán

Várják a jelentkezőket!

Október 8-án, szombaton 9 és 13 óra között tartják meg Zentán a II. BabaExpót. A program kismamáknak és gyermekes szülőknek szóló szakirányú kiállítás és vásár, amely lehetőséget biztosít a használt babaholmik börzéjére, valamint a kismama, gyermek, család témakörökben is érdekelt szolgáltatók, termékforgalmazók, kézművesek kiállítására.
Amíg a szülők nézelődnek, a gyerekek a pedagógusok által vezetett gyereksarokban fejleszthetik kézügyességüket, a legkisebbeket pedig Ringató zenés foglalkozással várják. Használt ruhákat újszülöttméretektől 12–14 éves korig találhatnak majd a látogatók, emellett egyéb kiegészítőkre, „kincsekre” is szert tehetnek.
A szervezők elmondták, az a céljuk, hogy egy helyen megtalálható legyen minden, amire a várandósoknak és a családoknak szükségük lehet. Várják mindazok jelentkezését, akik gyermekük kinőtt ruháinak, régi játékainak, könyveinek, babakelengyéjének szeretnének új gazdát találni. Az esemény remek alkalom lehet a kézművesek, termékforgalmazók, szolgáltatók bemutatkozására is. Jelentkezni a Zentai Baba-mama Klub Facebook-oldalán vagy a zentaibabamamaklub@gmail.com e-mail-címen lehet.