2024. április 25., csütörtök

Újraaszfaltozzák a Futaki utat

Mától forgalomkorlátozás lép életbe

A Városi Telekrendezési és Beruházási Igazgatóság közölte, hogy ma megkezdődik a Futaki út felújítási munkálatainak első szakasza.

 Ezzel egyidejűleg a kamenicai Sonja Marinković utca egyik útszakaszának egy részét is felújítják. A Futaki úton folyó munkálatok, azaz az első szakasz a Milos fejedelem sugárút és a Bata Brkić utca közti szakaszt öleli fel. Először az útszakasz jobb oldali, Bate Brkić utca felé vezető részét újítják fel, majd ennek befejezése után az úttest bal oldalán folytatják a munkálatokat. Ez alatt az idő alatt a közlekedést állandó jelleggel az ellenkező sávba terelik majd, ezért fokozott figyelemre szólítják fel az autósokat. Különösen fontos, hogy a kihelyezett, ideiglenes közlekedési jelzések utasításait tiszteletben tartsák! A Futaki út a Felszabadulás sugárút és a Partizán utca mellett a közlekedés tekintetében leginkább túlterhelt útvonalnak számít a városban, a munkálatok miatt mindenképp komoly forgalmi dugók fognak kialakulni. Az ilyen dugók további dugók keletkezését eredményezik városszerte, az igazgatóságból nem közölték, hogy a forgalmi rendváltozás meddig fog tartani.

A kamenicai Sonja Marinković utcában zajló munkálatok során az út nem lesz lezárva a forgalom előtt, kivéve egy rövid időre, amíg elvégzik az úttest aszfaltozását.