2024. április 19., péntek

Gyermekheti rajzpályázat

A Gyermekhét alkalmából Jogom van egészséges környezetben játszani címmel ökopályázatot hirdetett az Ökobecse civil szervezet és a Prizma – 1993 könyvesbolt, a rendezvény házgazdája pedig a Than Emlékház.

– Több téma közül választhatnak a gyerekek, mint például: mit teszek a környezet megőrzéséért, szépítgetem a környezetemet, szeretek a természetben játszani, illetve így képzelem el az egészséges környezetet. Faliújságokat várunk, lehet rajzolni, festeni, ragasztani, kombinálni különféle technikákat, szeretnénk, ha kreatívak lennének a tanulók, illetve újító jelegű lenne a faliújság. Egy osztály, illetve csoport több munkával is pályázhat, amelyekre kérjük felírni az intézmény nevét, osztályt, illetve a neveket. Négy kategóriában hirdetünk győzteseket, óvodások, alsósok, felsősök és középiskolások-mondta Kis Zoltán, a helyi Ökobecse szervezet elnöke.

Az elkészült alkotásokat munkanapokon 11 és 15 óra között lehet átadni a Than Emlékházban október 3-áig. Az ünnepélyes díjkiosztásra október 5-én kerül sor, ahol a Prizma-1993 könyvesbolt ajándékutalvanyát kapják meg a legügyesebbek. Bővebb információ az ekobecej@gmail.com és a prizma@stcable.net címen kaphatók.