2024. március 28., csütörtök

Zenta bajnokait fogadták

Tapsviharral üdvözölték a község élsportolóit

Pénteken délután a zentai városháza zöld termében Világos Adriana gerelyhajítót, Nemes Máté birkózót, Gere Katalin és Subotić Marko kajakosokat fogadták. Az ünnepélyes eseményen részt vett Czegledi Rudolf, Zenta község polgármestere, Bicók Róbert, a helyi sportszövetség elnöke, Aleksandar Zelić, Zenta község tanácsának sporttal megbízott tagja, valamint a város vezetői.

Világos Adriana, Nemes Máté, Subotić Marko és Gere Katalin Czegledi Rudolffal és Bicók Róberttel (Gergely Árpdád felvételei)

Világos Adriana, Nemes Máté, Subotić Marko és Gere Katalin Czegledi Rudolffal és Bicók Róberttel (Gergely Árpdád felvételei)

Czegledi Rudolf köszöntötte a jelenlévőket, és úgy fogalmazott, hogy ez a hála és büszkeség napja.
– Köszönettel tartozunk a sportolóknak azért a sokéves munkájukért, amit elvégeztek, és amiért ilyen szép sporteredményeket értek el. Bízunk benne, hogy ezek az eredmények tovább folytatódnak majd. Büszkék vagyunk rájuk, és köszönjük, hogy ezekkel az eredményekkel öregbítik Zenta nevét a nagyvilágban. Nem kis esemény egyszerre négy kiemelkedő sportolót fogadni a községházán. A sikereik példaként szolgálnak a fiatalok számára arra, hogy a kitartó munka meghozza a gyümölcsét. További sok sikert kívánok nekik az élet minden területén! – fogalmazott a polgármester.

Nemes Máté világbajnok birkózó

Nemes Máté világbajnok birkózó

Aleksandar Zelić hozzátette, hogy nagyon büszke a sportolók eredményeire, a munkájukra, az erőfeszítéseikre és az elkötelezettségükre.
– A város nevében köszönjük a sok szép kimagasló eredményt, és reméljük, hogy egy nap egy olimpiai aranyérmet is hazahoztok majd Zentának – mondta a tanácstag a kiváló sportolóknak.
A hivatalos ünnepség után a sportolók a parkban található pavilonnál találkoztak a rajongókkal, a barátokkal és a családdal, valamint ott is ismertették az elért eredményeiket.