2024. április 24., szerda

Kedvezményes árak az Air Serbia járatain

Az október 2-áig tartó promóciós akció keretében már 39 euróért el lehet jutni Barcelonába, Athénba, Tivatba és Podgoricába

Több mint 40 célállomásra biztosít jelentős kedvezményeket az Air Serbia légitársaság azoknak, akik a régió, Európa vagy az Egyesült Államok nagyvárosaiba utaznának. A kedvezményes jegyeket szeptember 19-től október 2-ig igényelhetik az érdeklődők azokra az utazásokra, amelyeket szeptember 29-től jövő március 29-ig bonyolítanának le. A kéthetes akció ideje alatt 39–69 eurós kezdőáron lehet hozzájutni az egyirányú jegyekhez – olvasható a légitársaság közleményében.

Legjutányosabb áron, 39 euróért Barcelonáig, Athénig, Tivatig és Podgoricáig váltható egyirányú jegy, 49 eurós áron pedig Rómába, Zágrábba, Stuttgartba, Oslóba, Koppenhágába, Stockholmba, Bukarestbe, Szkopjéba, Szalonikibe, Szófiába, Tiranába, Szarajevóba és Ljubljanába lehet jegyet vásárolni. Emellett Salzburg, Bologna, Nürnberg, Hannover, Lion, Zürich, Brüsszel, Bécs, Prága, Düsseldorf, Velence, Milano, Lárnaka és Bari reptereire 59 euróért válthatók egyirányú jegyek, a 69 eurós kezdőárért viszont Valenciáig, Palma de Mallorcáig, Madridig, Londonig, Párizsig, Amszterdamig, Frankfurtig, Berlinig és Isztambulig szállítják az utasokat az Air Serbia gépei.