2024. április 20., szombat
EGY EZOTÉRIKUS TANÁCSADÓ NAPLÓJÁBÓL

Tüköróra és rúnatükör

A rovatban részleteket találhatnak azokból a beszélgetésekből, amelyeket az eltelt 30 évben jegyeztem fel. Minden történet valódi, csak a neveket változtattam meg, a klienseim iránti diszkréció miatt. Bizonyára mindenki talál valami hasznosat a maga számára.
– Kedves tanácsadó, van két barátnőm, akiknél jelentős sikereknek voltam tanúja, miután elhelyezték otthonukban a tükröket. Ugyanis megrendelték, és feltették mindkét tükröt. Az óratükör, melynek a hátlapjára a megadott számsorokat felírták, oda került, ahova ön mondta, a bejárati ajtó közelébe, de a rúnatükröt otthonuk különböző részébe tették, ezt is az ön utasítása szerint. Engem az érdekel, hogy miért kellett máshova tenniük a rúnatükröket, s az is, hogy miért van más jel a tükrökön, hisz mindkettő az otthonra vonatkozik, vagyis mindkettőnél az otthon volt aktuális. Sőt, az óratükör sem egyforma, az egyiké jel nélküli, nyolcszögletes, a másiké pedig kerek, s benne van a nyolcszög a trigramokkal együtt.
– Igen, többféle óratükör van, a lényeg az, hogy tükör legyen, meglegyen a nyolcszög valamilyen módon, hogy egy óramechanizmus legyen benne, s hogy a megfelelő számok a hátlapján legyenek. Nagyon fontos, hogy működjön az óra, azonnal ki kell cserélni az elemet, ha lemerül. Általánosságban jó a bejárati ajtó közelében tartani, vagy ott, ahol legtöbbet tartózkodunk. Ez beindítja a sikert mindenki életében, aki a házban tartózkodik. Ha hagyjuk, hogy az óra ne működjön, akkor stagnálás áll be. Ugyanakkor, ha bizonyos életterületet szeretne aktivizálni, akkor a feng shui szerint határozom meg, hogy melyik égtáj irányába legyen kitéve, vagy a fő bejárati ajtótól viszonyítva hová tegye. A rúnatükör pedig egyéni.
– Látom, hogy nem egyforma számokat adott nekik, amelyeket rá kellett írni...
– Igen, a számok is attól függnek, hogy mi a cél, s hogy mi a meglévő probléma.
– Az az igazság, hogy én egyedül akartam csinálni egy ilyen órát, s rúnatükröt is, gondoltam, olcsóbb lesz. Át akartam másolni tőlük, de sok a zavaró tényező...
– Bizony sok! Barátnőinek biztos különböző problémái és céljai voltak. Személyre szabottan készítem el a rúnatükröket, az órára pedig más számsorok kerülnek, ez is egyénre szabott. Ami pedig szintén nagyon fontos, hogy hova helyezi el őket. Vannak kis rúnatükrök, melyekre csak a fénykép kell, itt nem számít, hogy ezeket hova teszi, vannak olyanok, melyeket az ágy közelébe tesz, egyeseket pedig a táskában hord. Végezetül pedig külön programozás, aktiválás, megszentelés kell nekik, amit ön egyedül nem tud megtenni. Ha nincs aktiválva, akkor a mágia nem működik, akkor egy energia nélküli jel, csak dísz.
– Értem, nincs értelme átmásolni. Kérem a családi békére, összetartásra!