2024. március 28., csütörtök
BAJNOKOK LIGÁJA

Zágrábban kevés hiba fér bele

Ahogyan tegnap este a Crvena zvezdának, úgy ma a zágrábi Dinamónak is egygólos hátrányból (0:1) kell felállnia a BL-főtábla kapujában. A horvát kirakatcsapat a selejtező-rájátszás visszavágóján a norvég Bodø/Glimttel néz szembe, amely otthon még az első félidőben megszerezte az előnyt, majd megfontolt erőt mutatva képes volt kézben tartani a találkozót, így Ante Čačić fiaira fogós kihívás vár a Maksimirben. Hasonlóan egy gólról (1:2) kell visszakapaszkodnia a Trabzonspornak a Köbenhavnnal szemben, míg a PSV és a Rangers derbije 2:2-es egálról folytatódik.

A Vörös Ördögök javítottak

A legnehezebb mérkőzésen gyűjtötte be első három pontját az új szezonban a Manchester United. A Premier League hétfő esti derbijén a Vörös Ördögök Sancho és Rashford révén az 53. percben már kettővel vezettek a Liverpool ellen, amely részéről Szalah ugyan szépített a hajrában, de az Old Trafford közönsége végre győzelmet ünnepelhetett.

Eredmények, angol bajnokság, a 3. fordulóban: Manchester United–Liverpool 2:1. Az élcsoport: Arsenal 9, Manchester City, Tottenham, Leeds és Brighton 7 pont stb. Olasz bajnokság, a 2. fordulóban: Roma–Cremonese 1:0, Sampdoria–Juventus 0:0. Az élcsoport: Napoli, Inter és Roma 6 pont stb. Spanyol bajnokság, a 2. fordulóban: Elche–Almería 1:1, Girona–Getafe 3:1. Az élcsoport: Villarreal, Real Madrid, Betis és Osasuna 6 pont stb.