2024. április 19., péntek

Tankönyvcserebere

Az NS Blok civil szervezet köré tömörülők az idén immáron tizenkettedik alkalommal szervezik meg az általános iskolai tankönyvek csereakcióját. A tankönyvek mellett iskolai felszerelést és házi olvasmányokat is cserélhetnek a szülők.

Mivel a tanévkezdés jelentősen megterheli a családok költségvetését, az egyesület ilyen módon, cserebere jellegű akcióval igyekszik segíteni a szülőknek és a diákoknak, akik beszerezhetik a szükséges tankönyveket és pénzt takaríthatnak meg. Az egyesület felszólítja az érdeklődőket, hogy csatlakozzanak az akcióhoz, hozzák el feleslegessé vált tankönyveiket, házi olvasmányaikat és iskolai felszerelésüket, elcserélhetik őket.

Az eseménysort az NS Blok helyiségeiben tartják meg, a Marija Trandafil tér 4.-ben, minden nap 9 és 20 óra között. Az akció ma kezdődik és szeptember 9-éig tart. Bővebb információkat a 021/661-5503-as és a 065/580-

1366-os telefonszámokon, a grupagradjanansblok@gmail.com e-mail-címre küldött üzenettel, valamint az nsblok Facebook- és Instagram-oldalán szerezhetnek az érdeklődők.