2024. március 29., péntek

Vidd magaddal a Magyar Szót, és irány lubickolni!

Kisorsoltuk a nyereményjátékunk utolsó nyerteseit

A Vidd magaddal a Magyar Szót, és irány lubickolni! elnevezésű nyereményjátékunk keretében hetente sorsoltunk ki belépőjegyeket a petrőci élményfürdőbe, az adai wellnessközpontba, a pacséri gyógyfürdőbe, valamint a temerini és óbecsei medencékbe.

A beküldött szelvények közül pénteken sorsoltuk ki az utolsó kör nyerteseit. Egy-egy páros belépőjeggyel örvendeztettük meg a bácsföldvári Horti Mátét és a szabadkai Csorba Józsefet, akik a pacséri gyógyfürdőben tölthetnek el egy nyári napot vendégeikkel.

Az adai wellnessközpontba a bácsföldvári Czini Ákos, a zentai Szabó Szabados Timea, a szintén zentai Nagy Abonyi Vince, valamint a tornyosi Utasi Róbert nyert egy-egy páros belépőt. Óbecsei olvasóink, Varga Attila, Elek Nikoletta és Devald Margit a helyi medencében lubickolhatnak vendégeikkel. Ugyanitt tölthet el egy napot a magyarkanizsai Apró Mária, illetve a zentai Vuković Vivien.

A temerini medencére ezúttal hat darab páros belépőjegyet sorsoltunk ki, ezeket helyi olvasónk, Szűcs Melinda, a bácsföldvári Róza Anikó, a kishegyesi Tóth Katarina, a gunarasi Világos Marizic Andrea, a topolyai Farkas Sütő Tünde, a szabadkai Plahi Erika és a magyarkanizsai Katona Nóra veheti át. Gratulálunk nyerteseinknek! A belépőjegyeket a kitöltött szelvények alapján postán küldjük el olvasóinknak.