2024. április 19., péntek
HOROSZKÓP

Augusztusi előrejelzés

Nemcsak az ön születési jegyére utaló előrejelzést ajánlatos elolvasni, hanem azt is, ami az ön aljegyére vonatkozik (az aljegyet asztrológus számíthatja ki a születés pontos idejéből). Ha pontosabb és részletesebb előrejelzést szeretne, akkor azt a személyre szóló sorshoroszkópból kaphatja meg.

A négy lassú bolygó mellett most az Uránusz is retrográd irányba fog fordulni, s ez lelassítja a dolgokat, a múlt problémáin kell még rágódni, a múltban elkövetett hibákból kell tanulni. Az elmélyülés segít, a saját hibáinkkal és sötét oldalunkkal kellene szembesülnünk. Amit nem tanultunk meg, az most újra felbukkan, esetleg új formában.

Kos (március 21. – április 20.)

Mivel a Mars rossz fényszögbe kerül a Szaturnusszal, a hónap eleje akadályokat hoz, főleg a múlt, idősebbek, elavult dolgok miatt. Pénzügyi dolgaiban váratlan, sorsszerű esemény játszódik le, kinek jót, kinek rosszat hozva. Az otthon, a család, az ingatlanok, a gyerekek és a szórakozás terén viszont sok jót ígér ez a hónap.

Bika (április 21. – május 20.)

A pénz területén váratlan, óriási hatalmú erők uralkodnak, lehet ez váratlan nagy nyeremény, de akár óriási veszteség is, mindenesetre nagy pénz forog kockán. Ajánlom a nyereményjátékot is, de szigorúan meghatározott pénzösszeg befektetésével! Komoly üzletbe se adjon bele mindent. Az utazások, az üzlet, az adásvétel, az ön otthona, titkai és lelki világa sikert hoznak.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Lehet önnek rémálma a hónap elején, de akár valamilyen fontos megoldásra vagy ötletre is találhat ebben az időben, ami a tudatalattijából tör felszínre. Kerülje a külföldi utazást és jogi dolgok rendezését a hónap első felében. Rövidebb, közeli utazásokra és családi összejövetelekre jó ez az időszak.

Rák (június 22. – július 22.)

Meg lesz elégedve, és sokat segíthet most barátain. Akár egy különleges vágya is ebben az időszakban fog teljesülni önnek. A pénzzel is meg lesz elégedve, s a rokonokkal, a családdal kapcsolatban is nyugodt lehet. Csak a barátok és a párja miatt fog aggódni, de valljuk be, ki aggódna mindig valamiért, ha nem egy Rák-szülött? Hiszen ezt ön tudja legjobban csinálni!

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.)

Ez az ön hava, élvezze a sikert, az elismerést, a dicsőséget. A szerelemben pedig a kalandokat, a szabadságot, hiszen a tartós párkapcsolatban egy jó ideig nem lehet még szerencséje. A munka terén se jött el még a kiteljesedés, a mostani váratlan helyzetet próbálja meg a saját javára fordítani. Baráti kapcsolatai, a kikapcsolódás, a lelki dolgok és külföld jót hoznak.

Szűz (augusztus 24. – szeptember 23.)

A Merkúr, amely az ön uralkodó bolygója, az ön jegyébe lép, a hónap végére pedig a Nap is ideér, mindez sok bölcsességet, sok információt hoz önnek. Formájában lesz, talán dicséretet is kap. Lelki világa most jelentősebb lesz, mint egyébként, sikeres időszakra számíthat. Mások segítségét is megkapja, s a megérzések és a logika összhangba kerülnek. Jó időszak ez az egészség javítására is.

Mérleg (szeptember 24. – október 23.)

A hivatása jelen pillanatban sikert hoz, bizonyos célt meg fog valósítani, a státusza pozitív irányba változik. A baráti köre együtt fog örülni önnel, s végre egy célt is megvalósít. Otthonában javítások és felújítások folyhatnak még. Szórakozási, nyaralási lehetőség csak ott lehet, ahol már valamikor volt.

Skorpió (október 24. – november 22.)

A hónap eleje kitűnő a karrier fejlesztésében, ha autoritást képviselő személyhez kell fordulnia, akkor azt most tegye, sikerrel jár. A hónap vége nem kedvez céljainak, összezörrenés is lehet barátaival, s a célok sem könnyen elérhetőek, ezért minden fontos dolgot végezzen el a hónap első felében. Egészsége kiváló, s ha vannak állatai, azokkal kapcsolatban is örömök elé néz. Párkapcsolata ebben az időszakban robbanékonysággal jellemezhető.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Pénzügyi helyzete igen megterhelő, emiatt gondolkodása nem a megszokott pozitív formában bontakozik ki. Legyen óvatos a közlekedésben, s nem ez a legmegfelelőbb időszak adásvételek lebonyolítására, sem a rokoni kapcsolatok helyrehozására. Koncentráljon a gyerekekre, a szerelemre, a szórakozásra és külföldre, meg a magasabb szintű elméletek megélésére. Balesetekre, gyulladásokra hajlamos most.

Bak (december 22. – január 20.)

Sajnos a Mars a hónap elején rossz fényszöget alkot az ön uralkodó bolygójával, a Szaturnusszal. Ez igen nehéz fénykapcsolat, az egyik része sürget, erővel törni akar előre, a másik fékez, gátakat gördít útjába. Ez a feszültség testi problémákat és pénzügyi nehézségeket hoz, emellett a szerelemben, a gyerekekkel, a hobbival, a szórakozással, nyaralással kapcsolatban jeleníti meg a problémát. Most csak a türelem és a lelki béke segíthet, az otthonában elhelyezett védelem, talizmán és ima, meditáció.

Vízöntő (január 21. – február 19.)

Sajnos rossz fényszöggel halad a Szaturnusz az ön jegyében, retrográd irányba, tehát sok az akadály, a régi problémák és a régi feladatok újra felbukkannak. Utazásai boldogsággal töltik el, csak túlságosan sok lesz belőlük. A magány most veszélyes is, főleg a hónap elején, nyomasztó álmai lesznek, talán lelkiismeret-furdalása is van? A barátai és a lelki munka segíthet, egészsége javulni fog. Legyen aktív otthonában, mert a lustaság jelen pillanatban veszéllyel jár.

Halak (február 20. – március 20.)

Szavaival legyen óvatos, és a közlekedésben is a hónap elején. Barátai miatt szomorú, talán magányos, s a lelki munka sem kedvező most. Ám rendezheti hosszú távon pénzügyeit, munkáját, szokásait, egészsége igen kedvező fordulatot vesz, háziállataira büszke lesz. A szerelem és a szórakozás is élvezeteket nyújt ebben az időszakban.