2024. április 20., szombat
NŐI LABDARÚGÁS – BARÁTSÁGOS MÉRKŐZÉS

Szoros meccs Temesváron

Temesvár: Politehnica–TSC Magyarkanizsa 4:3 (2:1)

Stiinta-stadion, 100 néző, vezette: Radu (Temesvár). Góllövők: Jivan az 5., 78., Sepetan a 6., Pera (11-esből) a 80., illetve Marjanović a 13., Belovan az 50., Jovanović a 62. percben.

Politehnica: Campean, Meluta, Bratu, Dinca Vuia, Araujo, Kurja, Mirea, Rosu, Ienovan, Jivan, Čaković. Játszott még: Sodinca, Sepetan, Pera, Hategan, Ancas, Dobai, Codrescu, Grigore.
TSC: Vesić A., Medić, Drobnjak, Magovčević, Marjanović, Szilusi, Jovanović, Krivokapić, Belovan, Andrić, Vesić M. Játszott még: Kovács, Vukšić, Božić, Ivošević.

A magyarkanizsai együttes bajnoki rajt előtti főpróbája igazán mozgalmasra sikeredett, a hazaiak ugyanis hat perc leforgása alatt két gólos előnyre tettek szert, a Tisza-partiak azonban előbb egy szabadrúgásgólból szépíteni tudtak, majd a második félidő elején meg is fordították az eredményt: az 50. percben Belovan volt közelről eredményes, tíz perccel később pedig Jovanović lefutotta a védőket, és a kimozduló kapus lábai között a hálóba gurított. A hajrában a sérülések által megtizedelt vendégek rövid időn belül kétszer is kapituláltak, majd 4:3-s hazai vezetésnél Szilusiék három nagy helyzetet is elpuskáztak, így a végén a temesvári csapat ünnepelhetett. A TSC lányai számára augusztus 22-én kezdődik majd az új idény, a nyitófordulóban Vajda Fangyó tanítványai a szabadkai Spartacus B csapatát fogadják.