2024. április 25., csütörtök

Befejeződött a Green Future Fesztivál

Augusztus 11–13 között Zenta volt a legnépszerűbb vajdasági úticél

Három tartalmas nap után vasárnap hajnalban befejeződött a nyolcadik Green Future Fesztivál Zentán. Rengeteg ember látogatott le a Népkertbe, amely 2013 után adott ismét otthont a zenei fesztiválnak.

Szemmel láthatóan a pénteki és a szombati nap vonzotta a legtöbb látogatót. A legnépszerűbb koncertet a Colonia együttes adta, rájuk fiatalok és idősebbek egyaránt buliztak és közösen énekelték a régi slágereket. Továbbá rengetegen voltak kiváncsiak még például a Voyage, Nusha, The Yellowheads, Azariah, a 4S Street, vagy a Valmar fellépésére is.

A Tisza-parti városba Vajdaság számos pontjáról érkeztek a bulizni vágyók és a hírek szerint az összes panzió teltházas volt erre a három napra. A fiatalok jól érezték magukat, jó volt a hangulat, mindenki barátságos és kedves volt és igazi barátságok és szerelmek alakultak ki.

A helyszínen lehetett vízipipázni, jókat enni és inni, kikapcsolódni és persze önfeledten szórakozni. A vendégek napközben a medencén ingyenesen fürdőzhettek, ami jól jött a nagy melegben. A szombat éjszakai eső egy különös varázslatos hangulattal fűszerezte meg a már amúgy is egyedi látványvilágot és őszintén szólva senkit sem zavart egy cseppet sem az eső. Hozzá kell tenni, hogy a szervezők ismét kitettek magukért, a beléptetés gyors és zökkenőmentes volt, valamint a fény és hangtechnika páratlan a környékben.

A szemetet reggel rendszeresen összeszedték, és biztos vagyok benne, hogy a Népkertet is az eredeti állapotában kapják vissza a zentai polgárok. Reméljük jövőre ismét találkozunk a greenen, várjuk a folytatást!