2024. március 28., csütörtök

Töltődjön fel családjával a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdőben!

Játsszon újra a Magyar Szóval és nyerje meg a négy személyre szóló belépőjegyek egyikét

A Magyar Szó Online csapata újabb üdülési lehetőséggel ajándékozza meg kedves Olvasóit!

Ez alkalommal három darab négyszemélyes belépőjegyet sorsolunk ki a népszerű dél-magyarországi fürdőközpontba, ahol a család minden tagja garantáltan megtalálja a kedvére való elfoglaltságot.
A Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdőben 21 medence, beltéri és kültéri csúzdák, gyermekfürdő, szaunavilág és számos vendéglátóipari létesítmény teszi felejthetetlenné a fürdőzést! Ezen felül 15.000 m2-es parkosított zöldfelület, napozóterasz, strandröplabda, valamint játszótér vár a kikapcsolódni vágyókra! Míg a mórahalmi gyógyvíz számos egészségügyi problémára gyakorol jótékony hatást, addig a szaunavilágban a vendégek megtapasztalhatják a teljes testi-lelki felfrissülést.

Ha szeretné, hogy az Öné legyen a három darab négyszemélyes belépőjegy egyike, nincs más dolga, mint e nyereményjáték Facebook-posztja alatt hozzászólásban megjelölni annak a három személynek a Facebook-profilját, akivel a legszívesebben ellátogatna Mórahalomra!

A nyereményjáték 2022. augusztus 15-én, hétfőn 13 órakor zárul, amikor is kihirdetjük a három szerencsés nyertest.
A belépőjegyek legkésőbb 2023. július 31-éig használhatóak fel.
A nyitvatartásról és a létesítmény legfrissebb híreiről az alábbi oldalon tájékozódhatnak: www.erzsebetfurdo.morahalom.hu

Tekintse meg Ön is a Mórahalmot bemutató rövid videót:

Nyereményjátékunk feltételeiről bővebben itt olvashatnak: http://bit.ly/2jNtula

Minden kedves Olvasónknak sok szerencsét kívánunk!