2024. március 29., péntek

Felvonulás és motoros játékok

Tizenegyedik alkalommal tartották meg a Nemzetközi Motoros Találkozót Temerinben

A legjobb pillanatokat Magyar Szó Extra mozgóképes beszámolónkban is megörökítettük.

Az idén is számos környékbeli és külföldi motoros látogatott el a temerini Patriots Motoros Klub által megszervezett találkozóra. Simon László, a Patriots klub elnöke elmondta, hogy ezúttal is nagy örömmel láttak neki a szervezésnek, ugyanis az egyesület fennállásának tizenötödik évfordulóját ünnepli.

– Mint minden évben, most is nagy lelkesedéssel láttunk neki az előkészületeknek. Ha nem így tennénk, akkor feltehetően a találkozó sem lenne ilyen sikeres évről évre. Klubunk az egész ország harmadik legnagyobb motoros találkozójának a házigazdája, amire méltán lehetünk büszkék mindannyian – tette hozzá.
A találkozó szerdán este, a nulladik napon retró bulival indult, a hivatalos program pedig csütörtökön kezdődött. A délutáni vendégfogadást követően este a magyarországi Zorall rockegyüttes látványos koncertjét élvezhették a látogatók. Pénteken a The Bad Week zenekar nyitotta meg az estét, majd Alen Islanović és zenekara pörgette fel a hangulatot, végül a hazai Rock Trajanja együttes koncertje zárta az estét.
A találkozó leglátványosabb eleme, a helyiek által is kedvelt motoros felvonulás, ahol a fiatalok és a kissé korosabbak együtt vonultak fel vasparipájaikkal Temerin főutcáján, majd ezt követően különböző motoros játékok, versenyek és programok várták a résztvevőket. A vállalkozó kedvűek többek között sörivásban, dinnye- és kolbászevésben, valamint kötélhúzásban mérhették össze erejüket. Az est csúcspontja a legendás Yu Grupa zenekar koncerje volt, az esti programot pedig a Rockstarza együttes zárta.