2024. április 20., szombat
EGY EZOTÉRIKUS TANÁCSADÓ NAPLÓJÁBÓL

Mindez a fekete lemez hatása?

A rovatban részleteket találhatnak azokból a beszélgetésekből, amelyeket az eltelt 20 évben jegyeztem fel. Minden történet valódi, csak a neveket változtattam meg, a klienseim iránti diszkréció miatt. Bizonyára mindenki talál valami hasznosat a maga számára.

Találkozón voltam az ezotériával foglalkozó kollégáimmal, s többek között fölvázoltuk, hogy milyen visszajelzéseket kaptunk a fekete lemez hatásairól. A lemezek többsége speciális rúnajelekkel lett felturbózva, és speciális megszentelésen ment keresztül. Senki sem tapasztalt semmi negatív hatást, vagyis a negatív dolgok csökkentek minden felhasználó életében. A többség sok pozitív változásról számolt be. Íme a beszámolások által összegyűjtött hatások jegyzéke!
– Egy középkorú hölgy arról számolt be, hogy amikor idős édesanyját látogatta meg, azt vette észre, hogy az anyja lassan nyit be a hálószobájába, mintha ott valaki aludna. Utána surrant, s hallotta, hogy az anyja suttog, mintha a megboldogult férjéhez szólt volna, aki már 15 éve halott. Pont ott, a hálószobában lett öngyilkos, és még most is ott van az ágy. Tablettákat szedett be a férj. Az anyjával elég rossz viszonyban volt a hölgy, de néha eljárt hozzá. Az anya beteges, és sok problémája van, amióta elvesztette férjét. A hölgy régóta mondta az anyjának, hogy cserélje ki az ágyat, rakodjon el másképpen, tisztítsa meg az energiákat, akár pap által vagy másképpen abban a szobában, de az anya nem tett semmit. Most azonban sikerült rábeszélnie, hogy tegye e lemezt az ágya mellé (mivel ő ebben az ágyban alszik azóta is), mert a lemeztől jobban tud majd aludni, s az el is fogadta. Nem tett említést arról, hogy hallotta, hogy a halott férfihoz beszélt, úgysem vallotta volna be az anyja. Nemsokára rá, hogy a lemez az ágy közelébe került, nappal, amikor senki sem volt a szobában, leesett a függönyráma, amit régóta senki sem piszkált, mert függöny- és ablakmosással az anya régóta nem foglalkozott. Az ágyra esett, s megrongálta azt. Végre új ágy került a szobába, a szobát átfestették, más lett az elhelyezés. Azóta jobb viszony van a hölgy és az anyja között, s a kedélye, egészségi, sőt pénzügyi állapota is megjavult az anyának. Vajon véletlen?
– Az én kliensem – ecsetelte a másik kolléga – férje fényképét tette rá, aki egyre sűrűbben a pohár fenekére nézett, olyannyira, hogy már néha a munkából is kimaradt. Három hónap múlva a férj letette a poharat, s egészséges életmódot folytatott. Azóta másfél év telt el, ez alatt az idő alatt 2-3 alkalommal volt pár hét visszaesés, ekkor ismét alkalmazta a lemezt, és hogy lekopogjuk, a férj most sem iszik.
– Az én ügyfelem pedig párja első házasságából való felnőtt lányára alkalmazta a lemezt, aki nem volt hajlandó dolgozni, hanem az apjától kérte mindig a pénzt. Úgy alakult, hogy falura költözött a nagyvárosból, a fiújához, aki a szüleivel lakott. A menyecske nem akart semmit sem csinálni, sem főzni, sem takarítani, sem munkát keresni. Amíg a párja dolgozott, ő henyélt. Az após hol dolgozott, hol veszekedett az anyóssal. Pont egy ilyen menyecske hiányzott csak a házból! Az lett a dologból, hogy az anyós fogta a sátorfáját, s odébbállt. Ekkor már a két férfi megkövetelte a kisasszonytól, hogy főzzön, takarítson, mert errefelé nem divat a pizzafutároktól rendelni az ebédet, mint ahogy a nagyvárosi jómódú fiatalok teszik. Sőt, munkát is kellett vállaljon egy gyárban, futószalag mellett, ő, aki azelőtt nem állta meg a helyét irodai munkákban sem a nagyvárosban. A lemez nem kímélte meg ezektől az eseményektől, de erre szüksége volt neki, hogy elgondolkozzon egyes dolgokon, az életvitelén. Most néhány hónap alatt megtanulta mindazt, amit az elmúlt 10 évben kellett volna. Tehát néhány hónap alatt elege lett párjából is és a falusi életből is, s boldogan költözött vissza a nagyvárosba, keresett egy megfelelő, előkelő munkát, hiszen egyetemet végzett, és meg is tartotta most már boldogan ezt az állást, nem kuncsorgott tovább az apjánál.
– Vannak esetek, ahol akár pár nap alatt is beáll a változás – szólt hozzá egy másik kolléga. – Ilyen volt például egy külföldi rokonnal való rossz kapcsolat helyrehozása. Ahogyan rátette a kliensem a rokona fényképét a lemezre – aki haragudott rá már egy ideje –, egy hét sem telt el, s a rokon jelentkezett telefonon, s rendezték a félreértést, mindketten nagyon kedvesek és békülékenyek voltak. Hasonló eset volt egy munkahelyi konfliktus esetében is, itt is hamar rendeződött a viszony. Ám az olyan eseteknél, ahol sok ideje már megvan a probléma, ott leginkább 3 hónap kell, hogy észrevegyük a változást. Addig mindenképpen a lemezt a fényképen kell hagyni, de legjobb tovább is ott tartani. A változás azután is folytatódik, kb. egy év alatt jelentős javulás áll be.
– Munkahelyi probléma lépett fel egy magányos férfinál, aki külföldön dolgozott, fölmondást kapott, s egy rosszabb munkalehetőség volt csak kilátásban. Ekkor lett a lemez ráhelyezve, a testvére tette az ő fényképére, ő nem is tudott róla. A férfi nem fogadta el a rossz munkahelyet, s mit ad Isten, egy gyönyörű kisvárosban kapott munkát egy hónapon belül, egy sokkal könnyebb munkát, nagyobb fizetéssel, s igazi barátokat is lelt itt.
– Kliensemnél eltűnt a negatív energia hatása, eltűnt a depresszió, visszajött az életkedve. Ez nem máról holnapra történt, hanem ehhez néhány hónap kellett, s a javulás folytatódott még fél év múlva is. Egy másik középkorú ügyfelem pedig váratlanul elkapta az apjától a testamentumot megőrzésre, amelyben az apa őrá hagyja az összes vagyonát halála után. Ilyen ígéretek előtte 10–20 évvel ezelőtt is elhangzottak, de eddig nem lett belőle semmi. Ugyanekkor a sors összehozta régi ismerősével, akivel jó, kifizető és hosszú távú bizniszbe kezdtek. Valószínűleg egyik sem a véletlen műve.
– Összegezve, a kisebb gátlások gyorsabban eltűnnek, de a nagyobb problémáknál is pár hónapon belül beáll a javulás, ám nem kell megijedni, ha kezdetben nehézség is adódik, mert az csak azért van, hogy fölgyorsítsa a tisztulási folyamatot, s a legrövidebb időn belül rendeződjenek a dolgok. Például az iszákos férfinek egy munkahelyi fenyítésig kellett fajuljon a dolog, hogy összeszedje magát, s életstílust változtasson. A feleség könyörgése és fenyítése előtte évekig nem segített. A lemez elhelyezésével történt meg egy kimaradás a munkából, s egy orvosi vizsgálat, ami meghozta a változást. Tehát, minden téren hasznos ez a lemez, főleg így fölerősítve.