2024. március 29., péntek

Fesztiválozzon a Magyar Szóval!

Játszon velünk és nyerjen páros belépőt a Green Future Fesztiválra!

A Magyar Szó Online csapata egy újabb meglepetéssel készült fesztiválozni vágyó Olvasóinak!

Ez alkalommal öt darab három napra szóló páros bérletet sorsolunk ki a 2022. augusztus 11-13. között megrendezésre kerülő Green Future Fesztiválra, melynek ebben az évben ismét a zentai Népkert ad otthont. A szórakozni vágyókra három napon át színvonalas programok, neves előadók várnak, s a különböző zenei stílusok és irányzatok széles kavalkádjában mindenki megtalálhatja a neki legkedvesebbet.

Az esti koncertek mellett, a fesztiválra látogatók szórakoztatása napközben is garantált, ugyanis a bérlettel rendelkezők jogosultak a medencére történő ingyenes belépésre is, ahol további nappali partikkal várják a hűsölni vágyókat.

Ha szeretné, hogy az Öné legyen az öt darab három napra szóló páros bérlet egyike, nincs más dolga, mint e nyereményjáték Facebook-posztja alatt hozzászólásban megjelölni annak a személynek a Facebook-profilját, akivel a legszívesebben ellátogatna az eseményre!

A nyereményjáték 2022. augusztus 5-én, pénteken 12 órától veszi kezdetét Facebook-oldalunkon és 2022. augusztus 8-án, hétfőn 12 órakor zárul, amikor is kihirdetjük az öt szerencsés nyertest.

Figyelem: A három napos bérlet két személy belépését teszi lehetővé a fesztivál teljes idejére (2022. augusztus 11-13. között)!

A fesztivál legfrissebb híreiről az alábbi oldalon olvashatnak: https://www.facebook.com/greenfuturefestival

Nyereményjátékunk feltételeiről bővebben itt tájékozódhatnak: http://bit.ly/2jNtula

Minden kedves Olvasónknak sok szerencsét kívánunk!