2024. március 29., péntek

Merüljön el Pacséron a rózsaszínű gyógytóban!

Játsszon újra a Magyar Szóval és nyerje meg a páros belépőjegyek egyikét

A Magyar Szó Online csapata ismét megajándékozza kedves Olvasóit!

Ez alkalommal hat darab páros belépőjegyet sorsolunk ki a pacséri gyógyfürdőbe, ahol a strandolni vágyók megtapasztalhatják a sós vizű tó jótékony hatásait.

A rózsaszínű pacséri termálvíz egyedi színét és gyógyhatását a víz sajátos kémiai összetételének köszönheti. A hozzá hasonló, rózsaszínű víz ritkaságnak számít az egész világon, ám környezetünkben a 2000 négyzetméter alapterületű tó kifejezetten sokrétű gyógyhatása miatt is igen népszerű. Az 1400 méter mélyről feltörő termálvíz a nagymennyiségű oldott ásványianyag-tartalmának köszönhetően számos egészségügyi problémára gyakorol jótékony hatást, a fokozatosan mélyülő 30 fokos vízbe pedig minden vendég bátran megmártózhat. Továbbá a fürdőkomplexum az elmúlt években két ülőmedencés fedett résszel is bővült. Ezekben a medencékben a víz 32–36 Celsius-fokos.

Ha szeretné, hogy az Öné legyen a hat darab páros belépőjegy egyike, nincs más dolga, mint e nyereményjáték Facebook-posztja alatt hozzászólásban megjelölni annak a személynek a Facebook-profilját, akivel a legszívesebben ellátogatna a pacséri tófürdőbe!

A nyereményjáték 2022. augusztus 3-án 13 óráig tart, amikor is Facebook-oldalunkon kihirdetjük szerencsés nyerteseinket!

A belépőjegyek 2022. szeptember 15-éig érvényesek. A nyitvatartásról és a létesítmény egyéb híreiről ITT tájékozódhatnak.

A pacséri tófürdőről készült rövid videó-összeállításunkat tekintse meg a Magyar Szó Youtube-csatornáján.

Nyereményjátékunk feltételeiről bővebben itt olvashatnak: http://bit.ly/2jNtula

Minden kedves Olvasónknak sok szerencsét kívánunk!