2024. március 29., péntek

A talizmánom tönkrement

A rovatban részleteket találhatnak azokból a beszélgetésekből, amelyeket az eltelt 20 évben jegyeztem fel. Minden történet valódi, csak a neveket változtattam meg, a klienseim iránti diszkréció miatt. Bizonyára mindenki talál valami hasznosat a maga számára.

– Kedves tanácsadó, ahogyan megkaptam a talizmánomat, beállt a javulás az életemben. Ám most leejtettem, s összetört. Miért történt ez, most szerencsétlen leszek, esetleg rendeljek másikat?

– Legelőször is tisztázzuk le a talizmán, amulett, szerencsevonzó vagy védelmi tárgy fogalmát. Az amulett védelmez. Lehet egy általános védelemre kérni, ilyenkor ez addig véd, ameddig megvan, ajánlatos évekig, évtizedekig megőrizni. Amikor egy ilyen tárgy tönkremegy, akkor helyettünk őt érte a támadás, ő kapta a negatív energiát. Néha nem mutatkozik rajta változás, de amikor egy nagyon erős támadástól védett ki, vagy összegyűlt benne az idő folyamán a negativitás, akkor tönkremegy, elszakad, összetörik, elveszik, megváltoztatja a színét. Amulettet készítek tükör által, lehet ez akár kinti vagy benti bagua tükör, vagy rúnatükör. Ha a tükör megtelik negatív energiával, akkor összetörik vagy elveszik, ebben az esetben mindenképpen pótolni kell egy másikkal, hogy tovább védelmezzen. Nem kell kétségbe esni, a régi tükör kivédett bennünket, s ennek az összetörtnek pedig gondolatban megköszönjük az addigi védelmezést. Ha programozott frizsidermágnes volt a talizmán, szintén ez a teendő. Ha viszont kristályról volt szó, az ilyenkor megváltoztatja a színét, ha tele van negativitással. Így figyelmeztet bennünket. Ekkor sóba, de legjobb földbe temetni néhány napra. Ha utána visszakapta az eredeti színét, akkor rendben van minden, megtisztult, viseljük tovább, vagy tartsuk közelünkben, de ha megmaradt a színelváltozás, akkor hálával búcsúzzunk el tőle. Dobjuk folyóba, vagy ássuk földbe. Ha programozott karkötőnk volt, s elszakadt, akkor szintén megtelt negativitássl, ilyenkor dobjuk ki a maradványokat, és kérjünk újat.

– Értem, tehát a védelmi tárgyakkal, amulettekkel ez a teendő, mert ezek hosszú időre lettek programozva. Mi a helyzet a szerencsehozó talizmánokkal?

– Ha valaki egy életterületre kérte, tehát hogy legyen javulás az életében a pénzzel, a szerelemmel, az energetikai állapotával, legyen sikeresebb a tanulásban, a munkában, mindez folyamatosan történjen, nos az ilyen talizmánok is állandó jellegűek, ezeket is pótolni kell, s ezek is kivédtek egy nemkívánatos csapástól azon a téren, amelyre hatásuk van. Köszönettel elbúcsúzunk a maradványoktól, vagy ha elveszett, rágondolunk köszönettel, s minél hamarabb pótoljuk a hiányt.

– Igen, ez is világos. De mit jelent az, hogy meghatározott ideig tart egy talizmán vagy amulett?

– Létezik néhány talizmán, amely időhöz van kötve. Ilyen például az, amelyik arra készült, hogy egy bizonyos esemény sikerrel járjon. Például volt olyan eset, amikor valakinek egy nehéz vizsgát kellett letennie, amelyen már többször elbukott. Erre az alkalomra készült a talizmán, az említett vizsga sikerére. Ha egy ilyen talizmán elveszik vagy tönkremegy a vizsga előtt, az rossz jel, nagyon erős erők akadályozzák abban az esetben az illetőt, ha van rá idő, gyorsan újat kell szerezni. Ám ha a vizsga sikerült, s utána megy tönkre, akár hetekkel vagy hónapokkal, netán évekkel később, akkor annak már nincs jelentősége, mert lejárt az ideje, a funkciója. Elvégezte a dolgát, s másnaptól már nincs is szükség rá. Megtarthatjuk emlékként, használhatjuk, viselhetjük, de már nagyobb hatása nincs, eleget tett a küldetésének. Egyedül az ilyet nem kell pótolni.

– Esetleg létezik még másfajta eset is?

– Amikor rúnamágiát használunk, akkor a testre is írhatjuk a rúnákat, ezt 3 vagy 9 napig kell hordani, megerősíteni magunkon, azután rögtön lemosni. Fényképünkre írhatjuk, a tizedik napon el kell égetni a képet. Papírra is írhatjuk, azt szintén elégetjük vagy a tizedik napon, vagy a kívánság beteljesedése után. Létezik védelemre, gonosz szándék ellen egy speciális rúnaváltozat, mely „felrobban” energetikailag, amikor a tulajdonost energetikailag megtámadják, s visszaüt az agresszornak. Ezt pár hónapig hordjuk, azután eldobjuk. Tehát önnek milyen talizmánja, amulettje ment tönkre?

– A tükör tört össze, amely az otthon védelmére, a családi béke megőrzésére, a családi összetartozás, melegség serkentésére lett készítve. Nagyon szépen helyreálltak a dolgok a családban, de amióta összetört a tükör, ismét civakodások vannak. Kérek tehát egy újat, ugyanerre a célra!