2024. április 23., kedd

A Tisza legyőzte a szabadkai fiatalokat

Adorján: Tisza–Spartacus (ifik) 3:1 (1:1)

Tisza-stadion, vezette: Maletin (Törökkanizsa). Gólszerzők: Mitrović a 45. és az 54., Provči az 52., illetve Maljukan a 2. percben.

Tisza: Amidžić, Kangrga, Zolnajić, Nikolić, Pronek, Čordašić, Slavuljica, Kostić, Tomišić, Mitrović, Krmar. Játszottak még: Stajković, Jovetić, Manojlović, Arežina, Nikolin, Vasić, Dražić, Milikić, Provči, Perišin, Selić.

Spartacus: Slepčević, Desnica, Ivandekić, Radosavljević, Adamović, Pejić, Maljukan, Kolarić, Simin, Stanković, Čejić. Játszottak még: Dulić, Jurić, Kapisoda, Ćuk, Gajić, Videnović, Tomić, Stanić, Vučelić, Brzulovoć, Novaković.

A Tisza a bajnokság előtti felkészülés keretében a szabadkai Spartacus ificsapatával találkozott, és hátrány után megnyerték a találkozót. A szabadkaiak már a 2. percben előnyhöz jutottak, miután Maljukan a tizenhatos széléről betalált, s a 18. percben is helyzetük volt, amikor Pejić lövését Amidžić kivédte. Az első félidő hajrájában már egál volt az eredmény, miután a Tisza szép akcióját Mitrović váltotta gólra. A folytatásban már Branislav Bulatović csapata diktálta a tempót, s két perc alatt lelépte a fiatalokat.

Jelenet a szabadkai fiatalok elleni mérkőzésről (Fotó: A szerző felvétele)

Jelenet a szabadkai fiatalok elleni mérkőzésről (Fotó: A szerző felvétele)

Az adorjániak edzője szerint felkészülten várják a bajnoki rajtot, hiszen elegendő létszámú játékoskeretből állíthatja majd össze a végső csapatot. Az utolsó erőpróba a begaszentgyörgyi Begej ellen lesz a hétvégén, augusztus 14-én pedig a sajkási Boracot fogadják a bajnokság 1. fordulójában.