2024. április 19., péntek

Játsszon velünk!

Kisorsoltuk nyereményjátékunk múlt heti nyerteseit

A Vidd magaddal a Magyar Szót, és irány lubickolni! Elnevezésű nyereményjátékunk keretében hetente sorsolunk ki belépőjegyeket a petrőci élményfürdőbe, az adai wellnessközpontba, a pacséri gyógyfürdőbe, valamint a temerini és az óbecsei medencékbe.

A beküldött szelvények közül pénteken sorsoltuk ki a harmadik kör nyerteseit. A zentai Balla Renáta, a gunarasi Szremcsev Rolland és a tordai Fodor Marianna egy-egy páros belépőjegyet nyert a Petroland akvaparkba.

Páros belépővel örvendeztettük meg a tornyosi Pintér Bakos Natáliát, az óbecsei Szőke Lászlót, illetve a magyarkanizsai Almási Rózsát, ők az adai wellnessközpontban tölthetnek el egy nyári napot.

A pacséri gyógyfürdőbe ezúttal a csantavéri Kecsenovics Sz. Dóra, a moholi Polyák Lajos és a szabadkai Plahi István nyert egy-egy páros belépőt.

Óbecsei olvasónk, Varga Zsuzsanna, a helyi medencében lubickolhat vendégével. Ugyanitt tölthet el egy napot a kishegyesi Burján Etelka, az oromhegyesi Ördög Natália, a péterrévei Galusz Zinella, valamint a gunarasi Acsai Dorina.

A temerini medencére tíz darab páros belépőjegyet sorsoltunk ki, amelyeket a felsőhegyi Jagodics József, a szintén felsőhegyi Balog Tímea, a horgosi Berényi Rózsa, a tordai Dobai Aranka, a bácsföldvári Czini Ákos, a péterrévei Balassa Szilvia, a királyhalmi Szabó Valentin, a hetényi Tasi Krisztián, valamint a helyi Tóth Erzsébet és Szűcs Melinda vehet majd át.

Gratulálunk nyerteseinket! A belépőjegyeket a kitöltött szelvények alapján postán küldjük el  olvasóinknak.

Azok se csüggedjenek, akiket ezúttal elkerült a szerencse: továbbra is keressék szelvényeinket a Tarka Világ és a Filkó mellékleteinkben. A játszani vágyóknak ugyanis csak ki kell tölteniük a szelvényeket, majd lefényképezniük azokat és a fotót továbbítaniuk kell a nyeremenyjatek@magyarszo.rs címre. Augusztus végéig minden hét péntekén sorsolunk, a nyertesek névsorát pedig a hétfői számunkban tesszük közzé. Játsszon és lubickoljon a Magyar Szóval!