2024. április 19., péntek
EGY EZOTÉRIKUS TANÁCSADÓ NAPLÓJÁBÓL

Mágikus hatások és védelem

A rovatban részleteket találhatnak azokból a beszélgetésekből, amelyeket az eltelt 20 évben jegyeztem fel. Minden történet valódi, csak a neveket változtattam meg, a klienseim iránti diszkréció miatt. Bizonyára mindenki talál valami hasznosat a maga számára.

– Kedves tanácsadó, úgy érzem, hogy egy idő óta nincs valami rendben velem.

– Meg tudja-e határozni, hogy mióta, vagyis történt-e bármi akkortájt, amikor elkezdődtek ezek a dolgok?

– Mire gondol?

– Például valakivel összeveszett, változtatta környezetét, emberek léptek ki vagy be az életébe, új szokások, új dolgok, tárgyak az ön környezetében?

– Munkahelyemen voltak problémák, akkor jött egy új munkatárs, aki ellenséges velem. Az otthonomba pedig vettem egy új ágyat, s elkaptam néhány szomszéd irigy pillantását, amikor megérkezett a szállítmány.

– Értem. Mit érez ön konkrétan?

– Azóta gyakran fáj a fejem, sőt nehezen veszem a levegőt is. Gyomorproblémáim is vannak, és minden ok nélkül verejtékezem. Időközönként azt érzékelem, mintha görcsölne a vállam, a hátamra mintha teher volna rögzítve. Bele vagyok ragadva egy fájdalmas élethelyzetbe, minden rossz eszembe jut, veszítem életkedvemet, életenergiámat, rosszak az előérzeteim, veszítem ambícióimat, s lassan semmibe sem találom örömömet.

– Értem. Ezek mind-mind tipikus jelek, hogy pszichikai támadás érte önt. De ne aggódjon, van megoldás. Mivel negatív esemény történt a közelmúltban, sok a szomorúság és a félelem, tisztítani kell a teret, amiben ön tartózkodik, mégpedig azonnal. Ősi mágikus tér és lélektisztítás technikáját fogom elküldeni önnek. Most a sötét energiák befolyásolják az életét, mind a munkahelyen, mind az otthonában. Ott settenkednek ön körül a rossz energiák, de elmondom, hogyan szabaduljon meg ezektől az ellenséges befolyásoktól. Nagytakarításra lesz szükség. Ám a nagytakarítás ne csak a lakása, háza fizikai takarításáról szóljon! Rakja rendbe házát, de lelkét is! Otthona és környezete energiái csak akkor működnek megfelelően, ha a tér lelke is tiszta. Léteznek tisztítások, főleg a négy égtáj arkangyalaival, a négy égtáj elemeivel, amit elküldök, de ezt csak otthon végezheti el. A munkahelyén más módszerre lesz szükség, mert ott valószínűleg többen vannak, s itt észrevétlenül kell dolgozni.

– Igen, a termelésben dolgozom, több ember van körülöttem.

– Sebaj, van erre is megoldás. Elsősorban a kristály, azután a karperec. Meglepő, de igaz, hogy ha a megfelelő kristályokat beprogramozzuk, behangoljuk, akkor azok csodálatosan működnek az adott területen. Ha figyel a kristályaira, akkor bensőséges hangulatot tud velük kialakítani.

– Mi mindenre használhatók a kristályok?

– Élete minden területén és minden percében támogatják önt ezek a ragyogó, csillogó ritkaságok. Lehetnek marokkövek, melyeket napi fél órára kezünkbe fogunk, esetleg odahelyezzük ágyunk közelébe, zsebünkben, táskánkban hordunk, esetleg a párnánkba teszünk. Lehetnek medál kivitelben, melyet nyakláncra vagy karkötőre helyezünk, esetleg táskánkra, kulcstartónkra biggyesztünk. Segítségükkel könnyebben éri el a céljait. Egy kristályt egy célra programozhatunk be. Sokszor segít a beteg energiákat átalakítani programozott kristályokkal, sokszor könnyebben tudunk velük bevonzani boldog párkapcsolatot, tudunk javítani kapcsolatokon, utazási sikerre, védelemre is programozhatjuk, pénzügyi sikereket is hozhat, és megvédhetnek mind a fizikai, mind a pszichikai támadásoktól. Ha rendszeresen magánál hord egy csakraharmonizáló karperecet, esetleg magnetit vagy hematit karkötőt, akkor sokkal energikusabb lesz, s azokat is be lehet programozni egy célra, hogy mit vonzanak. Földanya egyik értékes ajándékai a kristályok, féldrágakövek és drágakövek. Segítségükkel fokozható a lélek tisztítása és a jólét megszerzése vagy annak megtartása. Segítségükkel kellő védőburkot tud vonni maga köré az ártó szándékú energiákkal szemben.

– Tehát elég, ha a munkahelyemen nálam van a kristály és a karkötő?

– Igen, no de nagyon fontos, hogy ha hazamegy, mindennap kellőképpen megtisztítsa saját magát, s ezeket a tárgyakat is, leírom majd, hogy miképpen. Ezt a tisztítást három vagy hat hétig végzi. Ha megtisztultak az energiák, akkor elég havi egy alkalommal, majd később háromhavonként tisztítani őket.

– Köszönöm, kérem.