2024. április 25., csütörtök

Bravúros döntetlent ért el a TSC Belgrádban

A TSC csapata ma este a Szerb Szuperliga harmadik fordulójában a belgrádi Partizán együttesének otthonában szerepelt, ahol 0:0 arányú döntetlent ért el.

A mérkőzést megelőző két fordulóban a TSC és a Partizan együttesei is négy pontot gyűjtöttek össze.

Az összecsapás nyugodtan kezdődött, a csapatok felmérték egymás erejét és a hazaiak első komolyabb helyzetéig a 12. percig kellett várni. A Partizan játékosai az újabbnál újabb támadások ellenére sem tudták áttörni a TSC védelmét.

Az első félidő 40. percében a Partizan megszerezhette volna a vezetést, azonban a labda a kapufára vágódott. A második játékrészben szintén a hazaiak próbáltak fölényt kialakítani, azonban ez továbbra sem sikerült.

A TSC játékosainak is voltak ígéretes helyzeteik, a legnagyobbra pedig a 73. percben került sor, amikor Urošević az utolsó pillanatban menteni tudott.

A mérkőzést a 89. percben Baždar dönthette volna el, amikor egyedül maradt a labdával tíz méterre a kaputól, de a lövését sikerült hárítani.

A topolyai csapat a mérkőzést követően három forduló után a negyedik helyet foglalja el a tabellán és mindössze egy pont választja el az egy mérkőzéssel kevesebbet játszott első helyezett Crvena zvezda csapatától.