2024. április 20., szombat
A JÖVŐ HÉTVÉGÉN

Buszjárat Királyhalomtól Mórahalomig három napon át

Július 29-én, 30-án és 31-én, vagyis a jövő pénteken, szombaton és vasárnap a reggeli órákban (8-kor, 9-kor és 10-kor) kísérleti jelleggel a királyhalmi–ásotthalmi határátkelőtől buszjárat szállítja majd a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdőbe tartó polgárokat a határtól a fürdőig.

Amennyiben a szolgáltatás iránt érdeklődés mutatkozik, rendszeressé teszik – nyilatkozta a Pannon Rádiónak Nógrádi Zoltán Mórahalom polgármestere. Mint mondta, így próbálják áthidalni a határ okozta viszontagságos helyzetet.

Július utolsó hétvégéjén, az említett három napon azok, akik gyalog lépik át a Királyhalom-Ásotthalomnál levő határt, 8, 9és 10 órakor felszállhatnak arra a buszra, amelyik a fürdőbe szállítja az érdeklődőket. A buszjegy ára egy euró lesz. A szervezők természetesen vissza is szállítják a határra az utasokat 16, 17 és 18 órai indulással.

„Ha ez a program sikeres lesz, és valóban találkozik a vendégek elégedettségével, akkor megpróbáljuk ezt a következő évben rendszeresíteni, és minden hétvégén működtetni” – mondta a polgármester.

Gergely Árpád felvétele

Gergely Árpád felvétele