2024. április 23., kedd

Frissüljön fel a horvátországi Brač szigetén a Magyar Szóval!

Játsszon velünk a hétvégén és nyerjen utószezoni üdülést két fő részére

Kezdetét vette nyereményjátékunk utolsó, harmadik fordulója, melyben azon Olvasóink között, akik velünk játszanak, egy újabb utószezoni üdülést sorsolunk ki két fő részére Brač szigetére, a Fülöp apartmanházba!

A Magyar Szó Online csapata ismét megajándékozza kedves Olvasóit! Nyertesünk és kísérője hét éjszakát tölthet Brač szigetén, Sutivanon, a Fülöp apartmanházban*** a következő időpontban: 2022. szeptember 18-tól 25-ig. (Megjegyzés: az ajándék a szállást foglalja magába, az utazást és az ellátást nem.)

A fehér mészkövéről, olívabogyó, szőlő, füge és mandula termesztéséről ismert szigetről méltán állíthatjuk, hogy Dalmácia ékszerdoboza. A 70 km hosszú és 45 km széles sziget lakosai emellett még halászattal, birkatartással foglalkoznak.

A Fülöp apartmanház a Sutivan nevű kis halászfaluban található. A nyugodt oázis igen népszerű a pihenni vágyók körében: kristálytiszta, apró köves, fokozatosan mélyülő strandjai kisgyermekes családok részére is ideális kikapcsolódást nyújtanak. Az üdülőház klimatizált, saját fürdőszobás, kényelmes szobákkal, nagy, kiválóan felszerelt konyharésszel, udvari grillsütővel és hatalmas zárt parkolórésszel rendelkezik – mindez a turisták igényeit szolgálja.

Ha szeretné, hogy az Öné legyen ajándékunk, nincs más dolga, mint e nyereményjáték Facebook-posztja alatt hozzászólásban megjelölni annak a Facebook-profilját, akivel együtt szeretne Bračon üdülni.

A nyereményjáték 2022. július 25-én, hétfőn 14 óráig tart, amikor is Facebook-oldalunkon kihirdetjük szerencsés nyerteseinket!

Nyereményjátékunk feltételeiről bővebben itt tájékozódhatnak: http://bit.ly/2jNtula

Minden kedves Olvasónknak sok szerencsét kívánunk!