2024. március 28., csütörtök
HOROSZKÓP

Júliusi előrejelzés

Nemcsak az ön születési jegyére utaló előrejelzést ajánlatos elolvasni, hanem azt is, ami az ön aljegyére vonatkozik (az aljegyet asztrológus számíthatja ki a születés pontos idejéből). Ha pontosabb és részletesebb előrejelzést szeretne, akkor azt a személyre szóló sorshoroszkópból kaphatja meg.

A telihold a Bak jegyében lesz a hónap közepén, ezért ez az időszak megfelel minden komoly projekt megvalósítására, hosszú távon sikert hoz. A Merkúr rohan, az emberek türelmetlenek, de éles elméjűek lesznek.

Kos (március 21. – április 20.)

A ciklus elején a Mars a Plútóval áll rossz viszonyban, mely komoly konfliktusokhoz, sőt tettlegességhez is vezethetnek, igen óvatosnak kell lenni. Ha van felettese, csúnya veszekedésre számíthat. Szülők miatt is inzultusa lehet. A hónap végére pedig a Merkúrral kerül rossz viszonyba a Mars, ez sem utazásra, sem megbeszélésre nem jó időszak. Itt főleg a pénz, a gyerekek és szerelem miatt lesznek nézeteltérések.

Bika (április 21. – május 20.)

Ez egy mozgalmas időszak lesz, mivel a Mars belép az ön jegyébe. Jó lenne most energikusnak lenni, mozogni, dolgozni, tornázni. A hónap vége hozhat konfliktusokat, vitákat, félreértéseket, főleg a családtagokkal, ám a Jupiter az utolsó pillanatban megsegít. Az egyedüllét, a titkok és a lelki dolgok boldogsággal töltik el önt. Végre rendeződnek pénzügyei is.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Ez jó időszak rendeznie mindent, ami az utóbbi hónapokban akadályba ütközött, ám a nagy sietség bizonyos tévedéseket is hozhat. Mégis egy régi, komoly ügyet végre lezárhat. Most végre kimondhatja szabadon, amit akar, utazhat, s pénzügyei is rendeződnek. Sikeresek a baráti kapcsolatok, összejövetelek, ám az egyik baráttal baj történik, bizonyos módon elveszíti őt.

Rák (június 22. – július 22.)

Ez egy jelentős időszak, de szokás szerint most is akad az ön számára aggasztó dolog. Családtagok miatt fog aggódni, akiknek külföldhöz van közük, ugyanekkor a partnernek, a párjának is problémája akad, hozzátartozója vagy ingatlanja miatt. Ez jó időszak a karrier föllendítésére, az életszínvonal javítására, habár jelen pillanatban kicsit stresszes, de a javulás folyamatos lesz, akár egy évig is.

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.)

Munkahelyi problémái lesznek, főleg a kollégákkal, alattvalókkal. Óvakodjon attól, nehogy törvénybe ütköző dolgot tegyen, sőt a külföldi kapcsolatok sem kedvezőek. Morális kérdések is gyötörni fogják a hónap elején, de a hónap végére minden téren javulás várható, főleg a kedélye lesz jó, erőnléte és büszkesége pedig a tetőfokon.

Szűz (augusztus 24. – szeptember 23.)

Baráti viszonyaiban egy kis igazságtalanság, törvénytelenség vagy erkölcsi dilemma jelenik meg. A túlzások és a nagy szabadság rossz eredményt hoz. Az egészség most jelentősen javulni fog ebben az időszakban, párkapcsolatába pedig visszatér a romantika. Most kérhet és kaphat mindenfajta segítséget is.

Mérleg (szeptember 24. – október 23.)

Ez igen jó időszak bármiféle jogi, törvényi intézkedésre, karrierépítésre, külföldi kapcsolatokra, státusza megváltoztatására. Párjával is jól kijönnek, bizonyos célt érnek el, s elmaradt ügyeket zárhat le, vagy pénzeket kaphat meg. Otthonában most van a renoválás ideje, legyen aktív e téren.

Skorpió (október 24. – november 22.)

Legyen óvatos, nehogy megsérüljön, ne kapkodjon, főleg fegyverhez ne nyúljon, de a vízvezetékkel vagy a szennyvízzel is meggyűlik a baja. Munkabalesetek vagy rossz viszonyok a munkahelyen is valószínűek, ha türelme fogytán lesz. A szerelemben, párkapcsolatban viszont boldog lesz, külföld és a törvény is kedvező hírekkel szolgál.

Nyilas (november 23. – december 21.)

A hónap elején legyen óvatos a pénzzel kapcsolatban, veszély fenyegeti. Legyen aktív a munkájában, s élvezze párkapcsolatát, amely jelen pillanatban igencsak megjavul. Pártfogókra is szert tesz, most kérjen segítséget tanult emberektől. Külföld vagy külföldiek aktuálisak lesznek, és sok jót ígérnek. Álljon ki az igaza mellett, s tudása is ebben az időszakban sokat gyarapodhat.

Bak (december 22. – január 20.)

Óvakodjon a hónap elején a bosszútól, a veszélyes emberektől, a féltékenységtől, családi vitáktól, mert a dolog elfajulhat. A hónap közepétől sikeres lesz, főleg a család, az otthon, az ingatlanok és a párkapcsolat boldogítja. Jó egészségnek örvendhet, s mindennapjaiban is egy kis lazítást engedhet meg.

Vízöntő (január 21. – február 19.)

A hónap első fele sikereket hoz a párkapcsolatban és utazással kapcsolatban, de a hónap vége jelentős nézeteltérést vagy vitát hozhat, ha nem lesz türelmes. Ez az időszak jó a tradíciók megélésére, ám az egészsége nem lesz csúcsponton. Rossz alvás várható, rémálmokkal a hónap elején. Óvakodjon a bosszútól, az ellenségektől és a sötét helyektől.

Halak (február 20. – március 20.)

A hónap elején figyeljen a pénzére, azután viszont jó időszak következik anyagi téren. Aktívnak kell lennie a rokonokkal, szomszédokkal való viszonyban, utazzon, intézkedjen iratokkal, megbeszélésekkel kapcsolatban, s ha adásvétellel kapcsolatos ügyeket tervezett, hát itt az idő erre is. Otthona, családja boldogságot hoz, nyaralásra is jó az idő, s a hónap végén a munkában és a házi kedvencekkel töltött időben keresse az örömöt.