2024. március 28., csütörtök

Utazzon az Adriára a Magyar Szóval!

Indul nyereményjátékunk második fordulója egy újabb nyaralásért! Játsszon ismét a Magyar Szóval és nyerjen utószezoni üdülést két fő részére Brač szigetére, a Fülöp apartmanházba!

A Magyar Szó Online csapata ismét megajándékozza kedves Olvasóit! Nyertesünk és kísérője hét éjszakát tölthet Brač szigetén, Sutivanon, a Fülöp apartmanházban*** a következő időpontban: 2022. szeptember 18-tól 25-ig. (Megjegyzés: az ajándék a szállást foglalja magába, az utazást és az ellátást nem.)

A fehér mészkövéről, olívabogyó, szőlő, füge és mandula termesztéséről ismert szigetről méltán állíthatjuk, hogy Dalmácia ékszerdoboza. A 70 km hosszú és 45 km széles sziget lakosai emellett még halászattal, birkatartással foglalkoznak.

A Fülöp apartmanház a Sutivan nevű kis halászfaluban található. A nyugodt oázis igen népszerű a pihenni vágyók körében: kristálytiszta, apró köves, fokozatosan mélyülő strandjai kisgyermekes családok részére is ideális kikapcsolódást nyújtanak. Az üdülőház klimatizált, saját fürdőszobás, kényelmes szobákkal, nagy, kiválóan felszerelt konyharésszel, udvari grillsütővel és hatalmas zárt parkolórésszel rendelkezik – mindez a turisták igényeit szolgálja. 

Ha szeretné, hogy az Öné legyen ajándékunk, nincs más dolga, mint e nyereményjáték Facebook-posztja alatt hozzászólásban megjelölni annak a Facebook-profilját, akivel együtt szeretne Bračon üdülni.

A nyereményjáték 2022. július 18-án, hétfőn 14 óráig tart, amikor is Facebook-oldalunkon kihirdetjük szerencsés nyerteseinket!

Nyereményjátékunk feltételeiről bővebben itt tájékozódhatnak: http://bit.ly/2jNtula

Minden kedves Olvasónknak sok szerencsét kívánunk!