2024. március 28., csütörtök

Megkezdődött az éjjeli fürdőidény Óbecsén

A múlt héten kezdetét vette az éjjeli fürdőidény az óbecsei Đorđe Predin Badža Sportközpont szabadtéri medencekomplexumában. Az érdeklődők 22 óra és hajnali 1 óra között vehetik igénybe ezt a szolgáltatást. A belépőjegy 300 dinárba kerül, a havi bérletek nem érvényesek az éjszakai fürdőzésre.

Az említett szabadtéri medencekomplexumban egyébként egy hónappal ezelőtt, június 10-én kezdődött meg a fürdőidény. A közelmúltban befejezték az itt található geotermikus bébimedence felújítási munkálatait, így a legkisebbek az idén nyáron egy teljesen új medencét használhatnak. A beruházás a Tartományi Sport- és Ifjúsági Titkárság 1,2 millió dináros támogatásának köszönhetően valósult meg.

A napijegy az idén a szabadtéri medencekomplexumban 250 dinárba, a családi jegy négy személyre 750 dinárba kerül. A szezonjegyek ára 35 alkalomra 5000 dinár, 18-ra 2800 dinár, míg a tíz jegyért 2200 dinárt kell fizetni. Az iskoláskor előtti korosztály részére a belépés ingyenes. Az itt tevékenykedő kávézók és éttermek már az idény első napjától kezdve várják a vendégeket.

A sportközpont alapvető tevékenysége az idén sem változik meg, a vezetőség célja továbbra is a látogatók számának a növelése és a szolgáltatások minőségének a megőrzése, illetve javítása.