2024. április 25., csütörtök

Ma nyitja kapuit a Kanizsa Feszt

Háromnapos fesztivál Magyarkanizsán

A legkisebbektől a legnagyobbakig mindenki megtalálhatja a kedvére való programot csütörtöktől a magyarkanizsai vásártéren. A Kanizsa Feszt kilencedszer kínál koncerteket, közösségi napokat három napon át. A kis- és a nagyszínpadon a zenei kavalkád kísérhető majd az esti és éjjeli órákban, míg délutánonként a gyerekeknek és szüleiknek, sőt nagyszüleiknek is érdekes lehet kimenni a fesztiválra, mert nekik is készültek jónak ígérkező elfoglaltságokkal.

Csütörtök délután bemutatják a Rudán Joe életéről írt könyvet, melyet Szentesi Zöldi László nevéhez köthetünk, majd este az énekes fel is lép Kalapáccsal, előzenekaruk a Phrenia. Pénteken Tóth Gabi és a Republic a legnagyobb nevek, míg szombaton a Samas, az Alvin és a Mókusok és a Junkies lép színpadra. A koncertek este kilenc órakor kezdődnek, kivétel ez alól Tóth Gabi, aki este nyolc órától lép fel majd.

A kisszínpadon lemezlovasok a mai legfrissebb zenékkel szórakoztatják a fiatalokat. Többek között Maxy, Derfarx, Molnár Bé, Voksán Virág vagy épp AK26 és Pumped Gabó.

A délutáni események sorában pénteken fél hatkor lép fel a mindig nagy sikert arató, visszatérő Alma együttes. Szombaton már három órakor lesz kapunyitás, amikor rajzverseny, kézműveskedés, történelmi vetélkedő, íjászkodás szerepel a programok között, ugyanakkor a minden évben nagy érdeklődést kiváltó Karlo bűvész is ott lesz. Fél héttől családi vetélkedő, majd héttől harci bemutató is lesz, amire mindig szintén sokan kíváncsiak.

Aki még nem vett belépőt, a helyszínen is megteheti. Így a hetijegy 2200 dinár, a napijegyek ára változó: csütörtökre 800, péntekre és szombatra pedig 1000-1000 dinár a beugró.